Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

POCO anuncia el llançament del seu ‘smartphone’ M3 Pro 5G

Entre el 20 i el 26 de maig el preu promocional de les versions 4GB+64GB i 6GB+128GB serà de 159,99 € i 179,99 €, respectivament

POCO anuncia el llançament del seu ‘smartphone’ M3 Pro 5G
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La firma POCO ha tret avui el nou dispositiu M3 Pro 5G, que equipa el processador MediaTek Dimensity 700 5G compatible amb aquesta mena de xarxes, té una pantalla de 90Hz i és capaç de gestionar una eficiència energètica òptima que assegura més autonomia de la bateria.

«Estem molt contents d’anunciar que, el passat 6 de maig, POCo va batre una xifra rècord: 17 milions d’enviaments de smartphones en tot el món des del llançament del F1 el 2018. De fet, el model predecessor al qual donem la benvinguda avui, l’M3, ha superat els tres milions d’unitats enviades des del seu llançament el novembre passat», ha declarat Kevin Qiu, director de POCO Global.

Característiques del processador

El processador integrat és un MediaTek Dimensity 700 que ofereix un rendiment al nivell d’un barco insígnia, amb tecnologia de processament de 7 nm que, addicionalment, manté un baix consum d’energia. Amb un mòdem 5G integrat, el dispositiu és compatible amb 5G Dual.

El processador compta amb una arquitectura de CPU de vuit nuclis, amb dos nuclis Cortex-A76 que funcionen a una velocitat de fins a 2,2 GHz. Així, la CPU es combina amb la GPU Mali-G57, una nova arquitectura que ofereix un 30% més de densitat de rendiment i eficiència energètica. Juntament amb la tecnologia d’emmagatzemament UFS 2.2, el ‘chipset’ converteix l’M3 Pro 5G en un dispositiu eficient, sobretot en jocs.

Tipologia de pantalla

Té una pantalla amb taxa de refrescament de 90 Hz. També incorporarà un DotDisplay, cosa que suposa un upgrade respecte al model anterior. La tecnologia DynamicSwitch permet que el panell del dispositiu canviï automàticament entre 90 Hz, 60 Hz, 50 Hz i 30 Hz, cosa que fa possible adaptar la freqüència de refrescament al contingut mentre s’estalvia energia.

La pantalla FHD+ de 6,5’’ reprodueix imatges amb una resolució de 1080P i té sensors de llum duals a la part davantera i posterior amb detecció de llum en 360 graus per ajustar la brillantor de manera intel·ligent entre 4096 nivells.

Sistema de càmeres

Integra un conjunt de triple càmera amb una principal de 48 MP, una macro de 2 MP i un sensor de profunditat de 2 MP. La de 48 MP permet capturar imatges detallades, especialment en condicions de poca llum. L’smartphone també compta amb una sèrie de funcions de software (com el mode nocturn, el vídeo ‘time-lapse’ i la ràfega temporitzada) que augmenten els escenaris d’ús de la càmera.

Bateria

La bateria de 5.000 mAh pot durar més de 2 dies. Té suport de càrrega ràpida de 18W i un carregador inclòs de 22,5W.

Disseny

Notícies relacionades

Aporta un disseny ergonòmic i corbat en 3D a la part posterior amb un acabat brillant. Aporta una relació pantalla-cos del 91% i estarà disponible en tres colors: Groc, negre asfalt i blau gel.

Preu

Es comercialitzarà en dues versions: 4GB+64GB i 6GB+128GB. A partir del 20 de maig, la variable de 4GB+64GB estarà disponible a partir de 179,99 €. Per la seva banda, el model de 6GB+128GB es podrà adquirir a partir de 199,99. Com a oferta de llançament, entre el 20 i el 26 de maig, els usuaris podran adquirir els dispositius per un preu especial de 159,99 € i 179,99 €. El model serà present en diferents comerços electrònics i en els habituals de la marca.

Temes:

Mòbils +Digital