Secció recomanada per

EN PREVENDA AVUI

Realme 8 Pro amb 108MP, pantalla 6,4’’ i càrrega ràpida des de 259 euros

El dispositiu sortirà a la venda el 31 de març a un preu definitiu de 279 euros (6GB+128GB) i 299 euros (8GB+128GB), respectivament

La versió més accessible, en fase de precompra fins al 30 de març, tindrà un preu d’oferta de 259 euros (6GB+128GB a Amazon)

Realme 8 Pro amb 108MP, pantalla 6,4’’ i càrrega ràpida des de 259 euros
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Realme presenta avui el seu nou vaixell insígnia, el 8 Pro al costat d’una nova generació de dispositius AIoT, els auriculars Buds Air 2 i el rellotge Watch S Pro.

L’smartphone compta amb un sensor HM2 de Samsung de 108MP, amb 12000 x 9000 píxels i tecnologia píxel binning (agrupació de píxels) 9 en 1, per millorar les preses amb poca llum, i suma la tecnologia In sensor Zoom que dona com a resultat fotos de tres augments.

La càmera també està equipada amb mode tilt-shift, o efecte diorama, que captura imatges en les quals només una part apareix clara i es poden mantenir les altres desenfocades, per crear una sensació d’estar fotografiant objectes en miniatura, com si fos una maqueta. Combina vídeo time-lapse amb aquest efecte tilt-shift, i amb el Starry Mode, per fer fotos del cel estrellat i generar un vídeo a càmera lenta d’1s, mostrant els canvis de l’univers.

Sistema de càrrega

Incorpora una bateria de 4.500 mAh i una càrrega ràpida de 50W, que s’omple amb 47 minuts. El sistema SuperDart Charge combina tecnologia d’alt voltatge per optimitzar la potència fins al 97%, alhora que protegeix les capes de la bateria. A més, activant el mode SuperEstalvi d’Energia, el 5% de la bateria pot durar 32 hores en espera o 98 minuts en una trucada.

Nou disseny

La part posterior mostra la textura del vidre mineral juntament amb un acabat mat. Estarà disponible en colors blau i negre. Pesa 176 grams i és més prim que el seu predecessor, amb un gruix de 8,1mm.

Protecció de la privacitat i valors

El 8 Pro surt al mercat amb UI 2.0. que permet, entre altres funcionalitats, la personalització del color de la barra de notificacions, així com de les icones de la interfície o tres opcions diferents de mode fosc. Compta amb un nou espai de joc per fixar la brillantor de la pantalla, garantir l’estabilitat de la xarxa i bloquejar les alarmes, notificacions i les trucades entrants. 

Un nou espai privat fa possible ocultar les aplicacions i arxius personals amb una contrasenya. El sistema de seguretat Security Shield proporciona un escut de pagament i un control de permisos d’aplicacions. També s’ha millorat la utilització dels recursos del sistema en un 45%, segons Realme lab, i amb aquest sistema el temps d’execució d’una aplicació s’ha reduït en un 23,63%.

So i pantalla

Té una pantalla Full HD Super AMOLED de 6,4 polzades amb una taxa de mostreig tàctil de fins a 180Hz. La brillantor pot assolir fins a 1000 nits amb el mode de llum solar.

Notícies relacionades

Ve equipat amb el processador Qualcomm Snapdragon 720G, amb un disseny de 8 nuclis i 8nm de baix consum. Compta amb la certificació Hi-Res Audio, Dual SIM, NFC i emmagatzemament ampliable fins a 256GB.

Preu

Realme 8 Pro està disponible en precompra fins al 30 de març, però arribarà oficialment a Espanya el dia 31 de març, en dues configuracions: 6GB+128GB i tindrà un preu oficial de venda de 279 euros. Hi ha oferta de llançament del 24 al 30 de març quan el dispositiu es podrà precomprar per 259 euros; la segona opció és 8GB+128GB, disponible a un preu de 299 euros, amb un descompte de llançament en precompra del 24 al 30 de març que el deixa en uns 279 euros.

Temes:

Mòbils +Digital