Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Amazon anuncia la prevenda de l’Echo Show 10

El dispositiu començarà a enviar-se a partir del 14 d’abril i suposa una reinterpretació completa d’Alexa, amb pantalla HD, a un preu de 250 euros

Amazon anuncia la prevenda de l’Echo Show 10
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El nou Echo Show 10 es caracteritza per una pantalla HD de 10.1 polzades, amb brillantor i color autoregulable. Quant a so, els altaveus d’aguts integrats frontals ofereixen claredat en la veu, i a l’estar acompanyats d’un potent altaveu de greus, proporciona un so direccional que s’adapta automàticament a l’espai.

Més flexibilitat

El dispositiu es mou amb l’usuari mentre veu els seus programes favorits. La càmera de 13 megapíxels té un camp de visió de 110º, que utilitza l’enquadrament automàtic per mantenir l’usuari en primer pla i al centre de la imatge durant les videotrucades.

Intel·ligència

Aquest Echo, mitjançant la càmera integrada, que utilitza el control de moviment a distància, permet vigilar la llar tant des de l’app Alexa com des d’altres dispositius Echo Show. I facilita configurar dispositius o productes intel·ligents compatibles amb Zigbee, sense necessitat de hubs digitals addicionals.

Protecció de la privacitat

A més de les funcions de privacitat habituals dels dispositius Echo, amb el nou equip es pot desactivar el moviment de la pantalla, fent lliscar la coberta de la càmera, ajustant els paràmetres de privacitat des del dispositiu, des de l’app Alexa o ordenant a l’Alexa que desactivi el moviment.

Construcció sostenible

Notícies relacionades

Està fabricat, incloent-hi cable i adaptador, amb un 30% de plàstic reciclat postconsum, un 100% de tela reciclada postconsum i un 100% d’alumini fos reciclat. Així mateix, el 99% de l’embalatge del dispositiu està fet amb materials de fibra de fusta procedents de boscos gestionats de forma responsable o de material reciclat.

Preu

Està disponible en prevenda per 249,99 €, en color antracita i blanc.