Secció recomanada per

IDEES PER AL DIA DEL PARE

Tecnologia per regalar a pares ‘techi’

Aquí es recopilen un bon nombre d’idees per regalar a progenitors amants de la tecnologia i dels productes més avançats i nous del moment

Tecnologia per regalar a pares ‘techi’
9
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

En el mercat actual hi ha ofertes per a qualsevol butxaca i productes per a qualsevol necessitat o desig, perquè els dispositius tecnològics s’han convertit en una peça clau de la nostra vida quotidiana i també en un element molt recorregut i ben valorat a l’hora d’encertar amb un regal. Avui proposem una selecció d’aparells en tots els ventalls de preu i amb capacitat per personalitzar un detall atractiu per al dia del pare.

Energy Sistem Ratolí Gaming ESG M5 Triforce RGB

Energy Sistem Ratolí Gaming ESG M5 Triforce RGBEl ratolí ESG M5 Triforce ha sigut concebut per a persones que utilitzen l’ordinador també per a jocs. És un dispositiu amb el qual incorpora llums LED RGB amb diferents efectes d’il·luminació i botons configurables a gust de l’usuari. Disposa de pesos regulables, així com encaixos intercanviables amb fins a 15 botons extra perquè s’adapti millor al tipus de joc, ja siguin FPS, MMO o MOBA.

Es configura com un dispositiu ergonòmic dotat de sensor òptic i rang de sensibilitat de fins a 10.000 DPI, que ofereix precisió en els moviments durant la partida, o en qualsevol altre ús informàtic.

Preu: uns 40 euros.

Auriculars Supreme In Earbud Bluetooth, de Teufel

Auriculars Supreme In Earbud Bluetooth, de Teufel

Petits, lleugers i potents. Aquests nous auriculars Supreme In de Teufel són tipologia Earbud que es col·loca de forma solta i segura a l’orella, i ofereix bons resultats quant a qualitat de so. Els seus materials resistents i les seves especials característiques, juntament amb una elevada durada de la bateria (fins a 16 hores), els converteix en un bon company per a pares amants de la música. Pesen 18 grams i, quan no s’utilitzen, es poden portar al voltant del coll, ja que un imant manté els dos auriculars junts i interromp la reproducció alhora. Són compatibles amb assistent de veu i aporten una reproducció sonora natural sense distorsions.

El preu és d’uns 120 euros.

Rastrejador de Tile Limited Edition Bluetooth

Rastrejador de Tile Limited Edition Bluetooth

La de Tile és una família composta per diferents models que permeten rastrejar altres dispositius connectats. Es tracta d’equips especialment resistents i enfocats a l’ús quotidià com a clauer. Són impermeable fins a 1,5 metres de profunditat durant 30 minuts, així que no hi ha cap problema si cauen a l’aigüera o dins de la banyera.

A totes les cases hi ha algú que ho perd tot. La solució arriba de la mà dels localitzadors Bluetooth de Tile. La companyia disposa de gammes d’edició limitada, en una selecció d’originals dissenys, per ajudar els despistats a portar un registre dels seus articles. La seva tecnologia Bluetooth 4.0 compta amb un radi d’acció de fins a 30 metres. Les edicions limitades es comercialitzen des de 26 euros.

Rellotge intel·ligent Amazfit Rex

Rellotge intel·ligent Amazfit Rex

Amazfit T-Rex és un ‘smartwatch’ per a aventurers. Aquest model ha superat 12 certificacions militars, cosa que reflecteix la seva resistència i fiabilitat en ambients adversos. Compta amb 14 modes d’esports professionals integrats, i és capaç de submergir-se fins a 5 ATM. Es pot portar mentre es neda en una piscina o en aigües obertes i, així mateix, controla les dades de freqüència cardíaca i les estadístiques de durada al fer exercici, fet que augmenta la seguretat i l’eficiència dels entrenaments. 

El seu preu no supera els 100 euros.

Auriculars FiiO model FD5

Auriculars FiiO model FD5

Els auriculars Hi-Res FD5 són la prova que FiiO dissenya productes de notable rendiment sonor. Disposen d’un controlador dinàmic per obtenir greus potents i una òptima resposta en altes freqüències. Ofereixen una dinàmica molt interessant que pot competir amb els dissenys de múltiples convertidors. Bons materials en la seva construcció, òptima ergonomia i funcionalitat. Per la seva configuració semioberta permeten el pas del soroll ambiental, però l’escolta resulta nítida tant en exteriors com en interiors. Es caracteritzen per un rendiment de greus perfecte i ofereixen una resposta potent en els mitjans greus. Les melodies de rang mitjà són molt nítides, permeten distingir cada instrument de la peça musical. Carcassa d’acer inoxidable.

 Preu: uns 330 euros.

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Els amants de la ciutat tenen ara una forma còmoda de desplaçar-se: Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition. Combina elements de disseny de les principals companyies d’automòbils amb l’enginyeria d’escúters de Xiaomi. Els conductors poden expressar la seva personalitat amb aquest model que presenta cridaners detalls en color blau marí i el distintiu de la marca AMB a prop de la roda posterior. Es desplaça a una velocitat màxima de 25 km/h, i compta amb una autonomia de fins a 45 km amb una càrrega. Integra un fiable sistema de doble frenada, rodes pneumàtiques inflables que absorbeixen els impactes i una pantalla incorporada per a un control adequat.

Preu de venda recomanat de 800 euros.  

Router TP Link Deco X60 AX3000

Router TP Link Deco X60 AX3000

Per disposar d’una connexió wifi a casa potent i estable, és una bona opció el Link Deco X60 AX3000 amb Wi-Fi 6 i tecnologia Mesh de TP Link. Es tracta d’un router decoratiu i eficaç, amb una tecnologia que fa possible que la connexió s’enlairi incrementant la seva velocitat i, de la mateixa manera, afavoreix no perdre la connexió, tot i que l’usuari es mogui per diferents zones de la llar. L’innovador Deco X60 AX3000 està a la venda en pack de 2 per un preu aproximat d’uns 360 euros.

Ràdio despertador Frodi Max d’SPC

Ràdio despertador Frodi Max d’SPC

El Frodi Max d’SPC permet prescindir del molest brunzit dels despertadors tradicionals, ja que té la possibilitat de començar el dia amb el programa de ràdio favorit. Permet configurar dues alarmes de manera individual i compta amb funció snooze. L’usuari pot visualitzar l’hora tant en el seu plafó LED de 0,9 polzades com en el sostre de la teva habitació, gràcies a la seva projecció de pantalla. Si falla el corrent, disposa de pila de reserva.

Tenen un preu d’uns 30 euros.

Mascareta PuriCare Air Purifying de LG

Mascareta PuriCare Air Purifying de LG

La pandèmia ha fet que les mascaretes es converteixin en un bé de primera necessitat per a tothom. La mascareta LG PuriCare Air Purifying Mask combina seguretat i salut ja que a més de protegir en la pandèmia, neteja l’aire que respirem gràcies als seus filtres HEPA 13 que filtren fins al 99,7% dels virus i el 99% dels bacteris. Compta amb 2 ventiladors amb 3 velocitats que filtren l’aire dins del dispositiu i amb silicona de grau mèdic. Un accessori lleuger, 126 grams, que compta amb capacitat antibaf, fet que impedeix que s’entelin les ulleres. És respectuosa amb el medi ambient, ja que genera un 90% menys de residus que les mascaretes d’un sol ús.

Preu: 159 euros.

Altaveu sense fil prèmium SRS-RA5000 de Sony

Altaveu sense fil prèmium SRS-RA5000 de Sony

L’altaveu SRS-RA5000 proporciona un so ambiental ampli i nítid gràcies al seu sistema 360 Reality Audio, que distribueix la música tant horitzontalment com verticalment. Conté una acció de calibratge de so i ajust de volum automàtic per mantenir un volum uniforme i personalitzat. Útil tant per escoltar música com per sintonitzar les últimes notícies, aquest altaveu aporta una qualitat sonora notable. El seu disseny s’integra a la llar com a element de decoració. Pot aparellar-se amb l’smartphone, tauleta o televisió a través de la xarxa wifi o Bluetooth, i es controla mitjançant l’assistent de Google o Alexa.

Preu: 550 euros.

Ordinador Honor MagicBook Pro

Ordinador Honor MagicBook Pro

Aquest portàtil de la marca Honor, potent però compacte, és adequat per al teletreball i un company perfecte per disfrutar de pel·lícules i videojocs amb qualitat. Equipat amb 10a generació de processadors Intel Core, ofereix funcionalitats millorades i una major velocitat i autonomia. Té una pantalla FullView de 16,1 polzades que aporta una relació pantalla/cos del 90% i funció antireflexos. La certificació TÜV Rheinland proporciona una visualització sense resplendors i alleuja la fatiga ocular. Pesa 1,7 kg i ofereix fins a 11 hores de productivitat ininterrompuda. Altres valors que té són doble altaveu per reproduir un so virtual tridimensional; un botó d’encesa per empremta dactilar, i càmera web emergent oculta en el teclat.

Preu: 900 euros.

Echo Auto

Echo Auto

Echo Auto és el primer dispositiu Echo dissenyat exclusivament per al seu ús a la carretera, el qual ofereix als conductors la possibilitat de disposar de totes les funcionalitats d’Alexa en moviment. Un conjunt de vuit micròfons i control per veu que permeten parlar amb Alexa fins i tot quan hi hagi soroll procedent de la carretera o l’aire condicionat, o tinguem música de fons. D’Amazon.

Preu: 60 euros.

Oppo Watch de 46 mm

L’Oppo Watch de 46 mm compta amb pantalla de doble corba que fa fàcil la interacció i ofereix imatges envoltants. Disponible en versions en negre i daurat. Amb la multitasca Wear OS by Google i l’optimització de la marca, es pot alternar entre rols, tasques i funcions. La versió LTE té una eSIM que permet estar connectat sense necessitat de portar a sobre l’smartphone Integra modes de salut i entrenaments personalitzats. La durada de la bateria és de fins a 36 hores.

Té un preu de 399 euros.

Màquina d’afaitar ÉS-LV67 de Panasonic

La màquina d’afaitar ÉS-LV67 de Panasonic és un model prèmium fabricada al Japó i ofereix una afaitada precisa. Integra cinc fulles d’acer i tecnologia de sensor de barba. Disposa d’un motor ultraràpid i el seu capçal multiflexible s’adapta a tots els contorns per tenir una pell sense irritacions.

Preu:159,00 euros.

Ratolí sense fil recarregable Puck de Trust

Si la casa continua sent l’oficina, aquest és el regal perfecte per al Dia del Pare. El ratolí Puck ha sigut dissenyat per poder treballar amb

comoditat gràcies a un disseny ultrafí i bateria recarregable. Compta amb doble connectivitat sense fil i inclou un micro receptor USB per connectar el dispositiu a qualsevol PC o portàtil. A l’acabar la feina, es pot guardar el receptor en el mateix ratolí per evitar que es perdi. D’altra banda, es pot connectar via Bluetooth tant en un portàtil com en un iPad (iOS 13.4 o superior). Destaca pel seu disseny minimalista i està disponible en tres colors: negre, rosa i blau. Compta amb una altura de 27 mm i botons silenciosos que redueixen els sons dels clics en un 90% en comparació amb altres ratolins. L’interruptor de ppp permet alternar entre diferents velocitats.

Preu: 20 euros.

Auriculars Kinera

Notícies relacionades

No podia faltar en aquesta selecció de productes per a regal els últims auriculars Kinera, una actualització del model BD005, el model amb controlador dinàmic personalitzat de diafragma de beril·li de 9,2 mm que proporcionen una resolució d’alta freqüència més forta i detalls més rics. Millora enormement la densitat i la ductilitat, i també amb baixa distorsió i so natural. Amb la combinació de controlador dinàmic i armadura equilibrada, crea un so minuciós amb un camp de so ampli i informatiu. Integra cable desmuntable que fa que la connexió sense fil / cabeljada sigui més accessible. Destaca per un disseny totalment digital, en el qual la carcassa i la cavitat acústica estan impreses en 3D i ha sigut meticulosament polida i recoberta amb resina, que no només sembla una obra d’art, sinó que també proporciona una sensació d’ús segur i còmoda i una excel·lent cancel·lació de soroll. Els coixins de silicona per a les orelles s’adapten al seu canal auditiu. El disseny de ganxo per a l’orella reforçat proporciona un ajust còmode i segur dels auriculars. El BD005 Pro està disponible en diversos colors.

Preu: uns 42 euros.

Temes:

Gadgets +Digital