Secció recomanada per

NOUS SERVEIS

La AppGallery de Huawei es renova i millora l’accés

La companyia Huawei ha presentat una nova interfície del seu AppGallery d’aplicacions i jocs que millora la navegació i compta amb continguts adaptats al mercat local.

La AppGallery de Huawei es renova i millora l’accés
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El nou disseny d’interfície mostra les aplicacions i jocs que conformen el dossier de la AppGallery de Huawei d’una manera més clara i amb una mida més gran. Les aplicacions es mostren utilitzant imatges atractives i contingut digital complementari, un exemple és la nova pestanya Destacades, que presenta les aplicacions en forma de targeta amb afegits com articles, guies d’experts i ressenyes. Sota de Destacades hi ha les pestanyes de Campanyes amb promocions adaptades a l’oferta local, i la de Regals, que permet obtenir articles gratuïts dels desenvolupadors.

Notícies relacionades

Afirma Jaime Gonzalo, vicepresident de Huawei Mobile Services que: ‘El nou disseny d’AppGallery fa honor al seu nom, al permetre als usuaris navegar fàcilment a través del nostre contingut seleccionat i descobrir novetats i sorpreses inesperades’. En consonància també amb l’objectiu d’oferir aplicacions d’interès local, la nova interfície estarà revisada per editors locals.

Aplicacions destacades

Algunes de les apps premium de AppGallery es troben el servei de música en streaming a nivell global Deezer, la de trucades i missatges Viber, i l’aplicació de mobilitat urbana Moovit, entre d’altres. S’inclouen així mateix a la plataforma un altre bon nombre d’aplicacions que s’engloben en 18 categories diferents, incloent jocs, xarxes socials, entreteniment, educació, notícies i lectura, foto i vídeo, menjada i beguda, transport i tiquets, compres i eines, entre d’altres.