Secció recomanada per

IDEES PER REGALAR

Teclat i ratolí sense fil model Ody, de Trust

El conjunt, preparat per treballar de manera suau i silenciosa, es comercialitza a un preu d’uns 25 euros

Teclat i ratolí sense fil model Ody, de Trust
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Trust té al mercat un interessant conjunt sense fil de ratolí i teclat, model Ody, que es caracteritza per una pressió suau de les tecles i un lliscament silenciós del ratolí. Amb una coordinació precisa, els dos elements gestionen un flux de treball optimitzat.

Disseny i capacitats

El teclat es caracteritza per disposar d’una mida completa amb tecles de perfil baix per treballar de manera còmoda. Integra control fàcil i ràpid amb 13 tecles de l’Office i multimèdia. És resistent als abocaments, per protegir davant la caiguda de líquids.

Un receptor USB connecta el teclat i el ratolí, que es guarda dins del ratolí. Respecte al ratolí cal esmentar els laterals de cautxú, que proporcionen un agafament ferm. Es pot personalitzar la velocitat del cursor del ratolí amb el botó de ppp.

Operativitat

El teclat sense fil amb ratolí Ody és un joc que es maneja amb comoditat. Les tecles són silencioses i gràcies al funcionament sense fil es garanteix la flexibilitat de l’equip. El teclat presenta un angle ajustable i suports de goma antilliscants, les seves tecles multimèdia faciliten la comoditat durant el treball. El ratolí incorpora botons silenciosos i disposa d’un control de ppp per ajustar la velocitat del cursor. Se serveix d’un sensor òptic que permet el funcionament en la majoria de superfícies.

Aquest joc utilitza el mateix receptor USB sense fil tant per al teclat com per al ratolí. N’hi ha prou amb connectar-lo a un port USB lliure del portàtil o PC i ja pot posar-se en marxa.

Característiques i prestacions

Treballar durant molt temps amb un portàtil pot resultar cansat, en aquest moment és quan un teclat i un ratolí de més dimensions i amb més funcionalitat poden resultar de gran utilitat. El conjunt sense fil Ody, compatible amb qualsevol ordinador mitjançant un adaptador USB de 2,4 GHz (no necessita Bluetooth), és una solució òptima.

És un conjunt silenciós, els mesuraments amb un sonòmetre indiquen que no supera els 13 decibels. A aquesta dada cal afegir-hi que compta amb suports posteriors de goma antilliscants, per ajustar l’angle en una posició còmoda per a l’usuari. Les tecles tenen una mida mitjana de perfil baix que facilita el moviment a través seu i ofereixen una duresa al tacte optimitzada que augmenta la precisió.

Atès que el teclat afegeix posicions numèriques, dona un punt de comoditat per als qui treballen amb xifres. Les seves 12 tecles multimèdia (obrir reproductor de música, ‘play’/pausa, avançar i retrocedir cançó, apujar, abaixar i silenciar volum, així com d’altres de control per a ofimàtica), que s’activen amb la tecla de funció (fn), incrementen les seves possibilitats per a tota mena d’usuaris.

Els botons principals del ratolí són també silenciosos (13 decibels). Els seus acabats ofereixen bon agafament, i els laterals estan recoberts amb cautxú, que assegura el seu antilliscament i amortiment. La part inferior s’eixampla per crear dos còmodes suports per als dits. La roda de desplaçament està recoberta de goma, que la fa còmoda i augmenta la fricció, perquè el desplaçament sigui més precís. Això, en combinació amb el gir semirígid de la roda, aporta un lliscament controlat. El moviment del punter és àgil i, gràcies als seus tres modes de velocitat seleccionables, és fàcil de cobrir tota la pantalla.

La connexió amb l’ordinador és estable.

Valors afegits

El teclat compta amb tecles que són un 50% més silencioses que els models convencionals.

Ody ha sigut dissenyat per ser resistent a abocaments, per això està protegit davant la caiguda de líquids.

Notícies relacionades

El ‘pack’ de teclat i ratolí és sense fil i requereix un microreceptor USB, inclòs de sèrie, per a l’ús de tots dos.

El ratolí té botons silenciosos i compta amb laterals de cautxú per proporcionar un agafament més ferm.

Temes:

Gadgets +Digital