Secció recomanada per

IDEES PER A REGAL

Discos durs, la memòria que no falla

Els nous discos durs han millorat de manera notable quant a capacitat, seguretat i velocitat de treball. Ara també s’especialitzen per tasques

Una unitat de disc dur per a arxivament de dades digitals és la millor solució per conservar, de manera segura, les dades de l’ordinador i de dispositius com tauletes i mòbils

Discos durs, la memòria que no falla
3
Es llegeix en minuts

En l’actualitat han crescut de manera notable les necessitats d’emmagatzemament, ja que els arxius pesen cada vegada més i, a més, es generen en gran manera atesa la facilitat per fer fotos i vídeos amb els terminals d’ús personal. En aquesta conjuntura, undisc dur externofereix més capacitat mentre que, afortunadament, el seu preu es fa cada vegada més competitiu mentre les seves característiques tècniques continuen millorant.

Solucions

La companyia Toshiba ha anunciat recentment el modelCanvio Advance, una solució per a ús fix i/o portàtil ambcapacitat fins a 4 TBd’emmagatzemament, que està disponible en quatre colors: negre, beix clar, vermell i verd amb disseny texturitzat. Com a valor afegit, inclou un paquet desoftware de protecciói còpia de seguretat per mantenir les dades sanes i estàlvies.

Elsoftwarede còpia de seguretat de Toshiba integrat presenta una interfície intuïtiva per realitzar còpies de manera ràpida. És possible amb la configuració d’intervals i hores per a les còpies de seguretat, a fi que treballi de manera automàtica.

Característiques destacades

Aquest disc, que s’alimenta mitjançant la tecnologia USB 3.2 Gen 1, és més ràpid que els dispositius USB 2.0 (tot i que continua sent compatible amb aquests), cosa que permet transferir i organitzar arxius en poc temps.

Especificacions del producte

Disc dur extern de 2,5»

Interfície USB 3.2 Gen 1 (compatible amb USB 2.0)

Velocitat màxima de transferència ~ 5,0 Gbs

Sistema de fitxers NTFS (per a MS Windows)

Requereix reformatar per a Mac OS

Alimentació per USB (màx. 900 mA)

Requisits del sistema: NTFS amb format per a Microsoft Windows 10, Windows 8.1,

Un port USB 3.2 Gen 1 o USB 2.0 lliure

Garantia 2 anys

Softwarede còpia de seguretat

Softwarede còpia de seguretat d’emmagatzemament Toshiba (descàrrega disponible)

Softwarede bloqueig per contrasenya

Carcassa: Acabat texturitzat

La gamma completa

Toshiba ha anunciat larenovació de la línia Canvioamb els nous modelsCanvio Flex i Canvio Gamingjuntament amb nous colors i textures per als modelsCanvio Advance i Canvio Ready. La firma ha incorporat dos nous models especials a la seva línia d’emmagatzemament portàtil, que se sumen a les seves categories de producteStandard, AdvancediPremium. Els models especialsCanvio Flex i Canvio Gamingcobreixen requeriments específics d’ús de l’emmagatzemament, tals com elgamingi el desplegament multiplataforma.

Canvio Flexamb USB-C està dissenyat per a PC Windows, ordinadors Mac, iPad Pro i altres dispositius tipus tauleta per proporcionar compatibilitat multiplataforma.Canvio Gamingés la nova unitat d’emmagatzemament portàtil per a jocs dissenyada per a consoles i PC. Aquests dos nous models permeten alsgamers i als usuaris multiplataforma, respectivament, expandir l’emmagatzemament a diversos dispositius.

Per la seva part les sèriesCanvio Advance i Canvio Readyafegeixen un nou disseny mentre proporciona portabilitat, alta capacitat d’emmagatzemament i compatibilitat amb diferents dispositius USB.

Canvio Flex ofereix fins i tot 4TBd’emmagatzemament i compta amb cables USB-C i USB-A, per emmagatzemar i accedir a les dades des de diferents dispositius incloent ordinadors Mac, PC Windows, iPad Pro, entre altres equips suportats.

Canvio Gaming permet ampliar la llibreria de jocs amb la possibilitat deportar fins a 100 jocs (4TB)en una carcassa portàtil dissenyada per a les consoles i els PC per a ‘gaming’. Ofereix un modeSempre encèspersonalitzat ambmicroprogramari per facilitar un jocresponsive.

Amb una velocitat màxima de transferència de dades de 5 Gbit/s a través d’interfícies USB 3.2 Gen 1, admeten una càrrega ràpida, de manera que no es perd temps en l’acció del joc. Lleugers (la versió de 4TB pesa 210 g), les noves unitats sónplug-and-play.

El Canvio Gaming éscompatibleamb totes les principals consoles de jocs (PlayStation, Xbox) i ordinadors PC Windows i Mac. Els jugadors podran continuar on ho van deixar al transferir jocs a les consoles de nova generació i passar dades entre diferents plataformes utilitzant aquesta unitat, ofereixen un ús senzill a múltiples dispositius de joc.

Canvio Advance presenta un noudisseny texturitzatamb nous colors. A l’inclouresoftware d’autobackupi seguretat de les dades, la unitat ajuda a protegir aquests en qualsevol situació.

Notícies relacionades

Canvio Ready presenta un nou disseny en dos tons, és una solució per ausuaris de nivell d’entradaque volen tenir una còpia de seguretat de les seves dades. Amb USBplug & playi funció arrossegar i deixar anar arxius, aquest equip permet l’expansió simple de l’emmagatzemament per a PC Windows.

 

Temes:

Gadgets +Digital