Secció recomanada per

NOUS SERVEIS

Google afegeix una capa Covid sobre la seva aplicació Mapes

Aquesta informació mostra a l'usuari, entre altres utilitats, la situació dels contagis per zones

captura-de-pantalla-2020-11-17-a-las-171951

captura-de-pantalla-2020-11-17-a-las-171951

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz

Des que va començar la pandèmia s’han afegit a Google Maps gairebé 250 funcions per disposar d’informació sobre aquest escenari canviant. En aquesta ocasió es llança la capa Covid actualitzada, directament sobre Google Maps, que inclou, tant a Android com iOS, informació sobre el nombre de contagis registrats en una determinada zona, des del començament de la pandèmia, i enllaços directes als recursos Covid de les autoritats locals. Aquesta funció resulta útil per conèixer directrius municipals, centres de diagnòstic Covid o restriccions vigents en un lloc concret.

Millora de la protecció

Notícies relacionades

L’aplicació permet veure tots els casos detectats de Covid-19 en una zona determinada, i enllaços a recursos locals. En aquests temps, és necessària informació fiable, per exemple, sobre l’afluència en temps real en el transport públic, per així poder mantenir més fàcilment la distància social. L’aplicació resulta adequada perquè indica com està de freqüentada, en un precís moment, una línia d’autobús, tren o metro, gràcies a la informació enviada en temps real per usuaris de Google Maps de tot el món. L’usuari pot triar un moment amb menys aglomeració per viatjar.

Eines de precisió

En els últims 15 anys, Google Maps utilitza 170.000 milions d’imatges de Street View en alta definició de 87 països; les contribucions de milions d’empreses i persones que utilitzen l’aplicació, així com dades que procedeixen de més de 10.000 administracions locals, empreses de transport i organitzacions. Recentment s’hi han sumat les possibilitats que ofereixen noves funcionalitats: des de la que permet veure els horaris de més afluència de 20 milions de llocs a tot el món, fins al Live View amb realitat augmentada.

Temes:

Google +Digital