Secció recomanada per

NOVES MARQUES

Així és el rellotge Omthing E-Joy, l'últim de 1More, per 30 euros

La firma 1More especialitzada en auriculars d'alta gamma ha presentat una família de productes accessibles entre la que s'inclou un 'smartwatch' amb la seva marca Omthing

1more-omthing-e-joy-1536x864

1more-omthing-e-joy-1536x864

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El nou rellotge intel·ligent E-Joy d’Omthing, una marca de la reconeguda firma 1More, ofereix per un preu molt ajustat un rellotge que sorprèn per la seva precisió, àmplies funcions i gran autonomia. L’èxit al mercat d’aquesta nova tipologia de producte, que aporta al consumidor la possibilitat afegida de controlar la seva forma física i salut, integra les funcionalitats habituals –molt a l’estil del dels Apple Watch–. En definitiva, es tracta d’una aposta fiable que busca un públic que desitja tenir les prestacions que li permetin monitoritzar la seva activitat a un preu més que raonable. De fet el model està disponible per uns 30 euros.

Disseny

L’Omthing E-Joy és un rellotge intel·ligent amb una estètica que s’assembla a la del reconegut rellotge d’Apple i brinda les funcions bàsiques que s’esperen en un producte d’aquesta categoria. Presenta una caixa de forma rectangular, realitzada en aliatge de zinc, amb corretja de silicona. 

Presenta un disseny minimalista, i elimina els botons laterals físics a favor d’un ús de la interfície d’usuari a través de gestos i sensors de moviment. La corretja és de 22 mm, en silicona hipoal·lergògena i es pot reemplaçar amb altres alternatives del mercat. Compta amb un sistema de fixació molt efectiva, que evita que sigui arrencada del canell per la força.

Característiques

Compta amb una pantalla efecte 2.5 D que porta un plafó tàctil IPS d’1,3 polzades a color juntament amb una resolució de 240 x 240 píxels, unes característiques que, en l’ús quotidià, permeten seguir totes les notificacions que puguin arribar des del mòbil. No és el millor del rellotge, però compleix perfectament.

Un valor destacat és que és resistent a l’aigua i submergible fins a una profunditat de 50 metres ja que suporta una pressió 5 atm. Així mateix integra acceleròmetre i característiques com el mesurament continuat del ritme cardíac i la pressió arterial. Compta també amb les tradicionals maneres que permeten seguir el registre de l’activitat esportiva, amb compatibilitat per a caminades, running, ciclisme, etc. El control del dispositiu es porta a terme des d’una app genèrica i compatible, disponible per a Android i també per a iOS.

En la part posterior s’ubica el sensor de batecs del cor, amb el qual es pot configurar el monitoratge continu de freqüència cardíaca. El conjunt de sensors integrats permeten mesurar de passos, calories cremades, distància recorreguda, etc. També hi ha avisos de sedentarisme i anàlisi del son.

Aplicacions

El rellotge no accepta la instal·lació d’aplicacions i cal operar amb les que porta preinstal·lades. De totes maneres, el conjunt d’aplicacions o funcionalitats que proporciona és bastant ampli, amb comptador de passos, monitor de freqüència cardíaca, monitor de pressió arterial, seguiment del son, notificacions en temps real (que poden ser inhabilitades), mode esportiu amb diverses possibilitats (córrer, alpinisme, futbol, ciclisme, i saltar a la corda), i un mode de configuració que permet ajustar la brillantor de la pantalla, iniciar el cronòmetre, reiniciar-lo, o apagar el rellotge.

Valors destacats

L’E-Joy pot funcionar de manera autònoma per controlar dades (passos, ritme cardíac, o pressió sanguínia), i sincronitzar amb l’app. Connectat al mòbil es reben en temps real les notificacions que es desitgin, com per exemple de WhatsApp, missatges d’entrada, correus, etc.

Realitza una lectura per hora del ritme cardíac si no s’activa el mode corresponent, que emmagatzema, per quan es tingui el rellotge connectat al mòbil. Així, es pot deixar el telèfon a casa, sortir només amb el rellotge, i al tornar abocar les dades a l’app al reconnectar l’smartwatch.

Notícies relacionades

Un valor excel·lent és el de la bateria que, amb una càrrega, pot aguantar 15 dies d’activitat normal, i fins a 60 dies en mode de stand by.

Preu i disponibilitat

Els nous rellotges ja estan disponibles a un preu d’uns 30 euros.

Temes:

Gadgets +Digital