ESDEVENIMENT VIRTUAL

Apple presentarà els nous iPhone 12 el 15 de setembre

La companyia vol treure quatre models de mòbils i rellotges connectats

Apple presentarà els nous iPhone 12 el 15 de setembre

HOW HWEE YOUNG

Es llegeix en minuts
El Periódico

Apple ha anunciat que presentarà els nous iPhone 12  amb un esdeveniment que tindrà lloc dimarts 15 de setembre al recinte Apple Park, a Cupertino (Estats Units), el nou escenari habitual de les seves grans presentacions. L’acte es farà amb molt poc públic, en la línia de les últimes presentacions.

L’esdeveniment, com ha anunciat la companyia nord-americana a la seva pàgina web, es retransmetrà en directe el dimarts dia 15 de setembre i començarà les 10.00 del matí hora local, les 19.00 de la tarda en horari espanyol peninsular.

Notícies relacionades

S’espera que, igual com els anys anteriors a mitjans setembre, la multinacional presenti els nous models de mòbils iPhone, que succeiran l’actual família iPhone 11, que té tres versions. S’espera que, almenys, un tingui 5G, a més d’un ús privilegiat de la realitat augmentada, una de les apostes de la companyia tecnològica.

Segons havia informat Bloomberg anteriorment, Apple té pensat treure quatre nous models d’iPhone a l’octubre, uns llançaments que la companyia acompanyarà fins a final d’any amb un nou iPad Air, dos nous rellotges intel·ligents i un nou altaveu HomePod més assequible.

Temes:

iPhone Apple