Secció recomanada per

Gmail pateix fallades a nivell mundial

Els problemes del servidor suposen incapacitat per inserir documents als correus, problemes en els inicis de sessió i, sobretot, explosibilitat de rebre missatges

gmail

gmail

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els internautes estan informant a les xarxes socials d’una fallada de Gmail a nivell mundial. Segons les denúncies, els usuaris no poden consultar o enviar correus electrònics a través de Gmail o accedir al seu Google Drive.

Google confirma que té problemes amb l’accés als seus serveis i la web han confirmat que hi està havent alguns problemes amb l’accés als seus serveis i la web Downdetector també ha registrat aquestes fallades a nivell mundial, que s’han detectat a Espanya, gran part d’Europa i països asiàtics com el Japó o Austràlia.

Notícies relacionades

A Espanya, tal com recull la web Downdetector, les fallades es produeixen sobretot a Barcelona i a Madrid, però també registren greus problemes grans capitals europees, com Londres, París o Moscou i la pràctica totalitat d’estats com els Països Baixos i Bèlgica.

Focalització de les fallades de Gmail a Europa, aquest dijous cap a les 11 del matí

Els problemes es divideixen principalment en tres: dificultat per inserir documents als correus, problemes en els inicis de sessió i, sobretot, fallades a l’hora de rebre missatges.