Secció recomanada per

DIA 3 D'AGOST A LA VENDA

Orange i Montblanc treuen el rellotge Summit 2+ amb capacitat MultiSim via eSIM

Els clients de l'operadora podran adquirir el nou dispositiu des de 39 euros al mes, si es compra a terminis (24 mesos), amb les ofertes de dades il·limitades

montblanc

montblanc

4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Orange i Montblanc han arribat a un acord pel qual l’operadora de telecomunicacions comercialitzarà l’‘smartwatch’ Montblanc Summit 2+ a Espanya i França. Aquest llançament es materialitzarà al mercat espanyol el 3 d’agost, a través de tots els seus canals, en colors Steel Black Calf, Black DLC Black Rubber Sport i Bronze Colored Steel Khaki Calf. Els clients d’Orange podran adquirir el Summit 2+ amb connectivitat 4G des de 39 euros al mes si es compra a terminis (24 mesos), amb les ofertes de dades il·limitades de la marca.

Així és el Montblanc Summit 2+

Es tracta d’un rellotge intel·ligent que disposa de la solució Wear OS by Google i connectivitat 4G eSIM, amb el servei MultiSIM d’Orange mitjançant el qual és possible compartir el número mòbil i el bo de dades 4G de la línia principal en rellotge. Aporta valors com poder disposar d’aplicacions exclusives com el Gestor d’Estrès o el Workout Coach, l’entrenador personal que planifica els entrenaments.

Servei MultiSIM

Aquest servei d’Orange, compatible amb l’estàndard eSIM de la GSMA, permet disposar dels avantatges associats a la línia principal al rellotge, també en les situacions en què no es vol portar a sobre l’‘smartphone’. Mitjançant la compatibilitat amb eSIM, es pot contractar la multiSIM accedint a l’àrea de clients, a través d’un procés 100% digital.

Catàleg de producte

El llançament de Montblanc Summit 2+ afegeix una dimensió nova al catàleg de ‘smartwatches’ d’Orange a Espanya, al vincular-se a una marca de prestigi internacional reconegut. «Montblanc fa un pas més al sector dels ‘wearables’  de luxe amb el seu nou Summit 2+, que ofereix encara més competències a través de Wear OS by Google», afirma Nicolas Baretzki, CEO de Montblanc. «Dissenyat per ser un poderós company diari, Summit 2+ es vincula amb el món que l’envolta, i permet mantenir-se sempre actiu i connectat». I segons ha assenyalat, Enrique de Porres, director d’Estratègia Comercial i Dispositius d’Orange España, «després d’haver sigut pioners el 2018 en el llançament de la eSIM per a smartwatches al mercat espanyol, per nosaltres és un orgull tenir l’oportunitat de

dotar de la millor connectivitat mòbil el nou Montblanc Summit 2+. Aquest llançament permetrà beneficiar-se d’una nova gamma de rellotges connectats que combinen la qualitat de Montblanc, l’experiència Wear OS by Google i la connectivitat d’Orange combinada amb la llibertat que proporciona l’ús de la eSIM amb el servei MultiSIM».

La idea darrere de la màquina

Montblanc va treure el seu primer Summit el 2017, i el 2018 va presentar el Summit 2, que va suposar una millora notable a més d’una reducció de diàmetre de 46 a 42 mm, d’una altura de 14,3 mm i d’una amplada de corretja de 22 mm. Amb el Summit 2+ la marca afegeix una funcionalitat clau: intel·ligència connectada en una estètica tradicional.

El Summit 2+ activa la connectivitat mòbil en l’aplicació Wear OS by Google per a telèfons intel·ligents Android. Integra un processador Snapdragon 3100, una bateria estesa de 440 mAh i pantalla AMOLED d’1,28 polzades. Amb un altaveu incorporat, el Montblanc Summit 2+ permet al propietari accés directe a serveis com trucades o l’Assistent de Google.

Possibilitats

El Summit 2+ inclou un conjunt d’aplicacions per a activitats a l’aire lliure amb velocímetre, altímetre, baròmetre, brúixola i GPS.

Al disposar de Google Assistant, totes les notificacions, incloses les trucades entrants, els missatges, les actualitzacions de les xarxes socials i els esdeveniments del calendari se sincronitzen directament amb l’‘smartwatch’ des d’un telèfon intel·ligent o mitjançant connexió directa des de la xarxa mòbil. Ofereix respostes intel·ligents integrades i altres formes senzilles de respondre amb escriptura a mà, teclat o dictat de veu.

Les esferes es mantenen sempre visibles amb el mode color ambient sempre actiu, i proporciona un dia complet de durada de la bateria amb Wear OS by Google. La vida útil de la bateria es pot estendre de 3 a 5 dies addicionals al desactivar la funcionalitat del rellotge intel·ligent.

Funcionalitats

Les funcions de viatge inclouen l’aplicació Timeshifter (creada per Montblanc), que en l’esfera del rellotge proporciona assessorament personalitzat per minimitzar el desfasament horari basat en el patró de son, el cronotip i el pla de vol. Utilitzat per astronautes i atletes i basat en l’última tecnologia aplicada als patrons de son i neurociència circadiària, l’aplicació gestiona actualitzacions i instruccions a l’esfera del rellotge i ajuda els viatgers a adaptar-se a una nova zona horària.

La funcionalitat Travel Info dona informació rellevant per al viatger, i el traductor activat per veu ofereix traduccions directes d’una multitud d’idiomes directament a la pantalla del rellotge. Amb la incorporació de Google Pay, es pot pagar sense efectiu.

Control de la forma física

El dispositiu integra un assistent de fitnes virtual intel·ligent, amb VO2max, que recomana exercicis i s’ajusta a les necessitats físiques de manera personalitzada, proporcionant el ritme adequat, així com els nivells d’intensitat d’entrenament.

Els nivells d’estrès es poden rastrejar i gestionar per millorar el benestar personal, ja que presenta un algoritme de freqüència cardíaca millorat. El GPS integrat permet un seguiment precís fins i tot quan s’està lluny del telèfon. El rellotge té classificació IPX8, cosa que el permet estar submergit fins a 30 minuts.

Un plus de disseny

Amb el configurador incorporat en el model s’accedeix a més de mil combinacions de l’esfera del rellotge per personalitzar indicadors, fons, agulles i complicacions.

Notícies relacionades

Els diferents acabats de la caixa: acer DLC negre, acer inoxidable, acer color or rosa i acer color bronze es poden combinar amb una varietat d’opcions de corretges intercanviables, cada una amb un preu de 125 euros. Cada rellotge està equipat amb una corona giratòria i dos botons programables addicionals.

Preu

El Montblanc Summit 2+ té un preu d’uns 1.190 euros.

Temes:

+Digital