Secció recomanada per

TECNOLOGIA PER A LA NOVA NORMALITAT

Honor presenta el Router 3 amb Wifi 6 Plus

El dispositiu compta amb el 'chipset' Wifi 6 Gigahome que millora la velocitat i les capacitats de connectivitat a casa, o en segones residències, per uns 80 euros

honor-router-3

honor-router-3

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

D’acord amb la necessitat de maximitzar el potencial de la llar connectada, la marca Honor anuncia el llançament del Router 3, equipat amb un chipset Gigahome Wifi 6, CPU de doble nucli d’1,2 GHz i les característiques de la tecnologia Wifi 6, per arribar a velocitats molt ràpides i connexions estables.

Connexió de xarxa de malla

Amb les seves quatre antenes i dimensions de 245 mm x 159,2 mm x 39,7 mm, el dispositiu es configura com a alternativa compacta als models tradicionals, i té un disseny simètric i blanc que s’integra bé a la decoració. Els llums leds vermell i verd deixen comprovar l’estat de la connexió d’un cop d’ull.

Router 3 compta amb un port WAN i tres ports LAN que suporten una adaptació automàtica de velocitat d’entre 100 Mbps i 1.000 Mbps. Amb un clic al botó ‘H’ a la part superior, els usuaris poden aparellar fins a cinc dispositius per activar la xarxa de malla. Això amplia la cobertura de la xarxa sense afegir repetidors. A la xarxa de malla, tots els dispositius connectats s’enllaçaran de forma sense fil entre si, ampliant el senyal wifi a una àrea més àmplia i minimitzant les zones amb mala connexió.

Avantatges

En comparació amb Wifi 5, la tecnologia Wifi 6 permet velocitats de xarxa tres vegades més ràpides, quatre vegades més capacitat, menor latència i un 30% menys de consum energètic. Al servir-se de diverses tecnologies d’última generació, el Router 3 proporciona una connexió estable.

Equipat amb la tecnologia OFDMA Multiusuari (accés múltiple per divisió de freqüència ortogonal), pot comunicar-se amb diversos dispositius simultàniament (màxim 4 dispositius en 2,4 GHz o 16 dispositius en 5 GHz).

La funcionalitat target wake time, permet configurar dispositius connectats perquè s’activin a unes hores predeterminades i així poder rebre i enviar dades mentre es mantenen en mode suspès la resta del temps. Això evita que els dispositius interfereixin entre si i poden continuar en mode suspès i estalviar bateria. En comparació amb altres routers, redueix el consum d’energia dels dispositius connectats fins un 30%.

El WPA3 és l’estàndard de seguretat més recent per a ‘routers’ Wifi 6, que inclou un protocol de registre amb què es poden utilitzar contrasenyes fàcils de recordar, mentre que la xarxa queda protegida d’intrusions. Amb el xifratge de dades individualitzat, el WPA3 també protegeix en els punts d’accés wifi públics vulnerables i proporciona una connexió xifrada entre el dispositiu i el ‘router’.

Chipset

Router 3 incorpora un chipset Gigahome Wifi 6 i una CPU de doble nucli d’1,2 GHz que aconsegueix una amplada de banda ultraàmplia de 1024-QAM i 160 MHz, fet que augmentan les velocitats de xarxa a més d’1 Gbps. Això proporciona una taxa de transferència amb una cobertura completa amb velocitats de càrrega i descàrrega superràpides. Router 3 pot descarregar pel·lícules en HD en 10 segons i disfrutar de velocitats de xarxa un 60% més ràpides en altres dispositius compatibles amb Wifi 5.

Innovadora tecnologia

Notícies relacionades

La tecnologia Dynamic Narrow Bandwidth permet que els smartphones de la marca compatibles amb Wifi 6 enviïn senyals fins a 6dB més potents al Router 3 amb velocitats més ràpides i una àmplia cobertura. Fins i tot en entorns amb un senyal de baixa qualitat, Router 3 ajusta l’amplada de banda i millora el senyal general.

El preu de l’aparell és de 79,99 euros.

Temes:

Gadgets +Digital