Secció recomanada per

SERVEIS

Huawei dona accés a un milió de noves aplicacions

Find Apps és el 'widget' impulsat pel motor de cerca Petal Search, desenvolupat per firmes internacionals i europees, que dona noves ales als seus mòbils

huawei

huawei

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Huawei ha anunciat la disponibilitat del widget de recerca Find Apps. Preinstal·lat en l’última Sèrie P40 també està disponible per a la seva descàrrega a través d’AppGallery. La nova eina de recerca ofereix la possibilitat d’accedir a un milió d’aplicacions de totes les categories, directament des de la pantalla d’inici del seu dispositiu.

Walter Ji, president de Huawei CBG per a Europa Occidental, ha declarat: «Tenim un ferm compromís amb els nostres consumidors, als quals continuem oferint les últimes tecnologies. Amb el widget de recerca Find Apps impulsat pel motor de cerca Petal Search Engine, els usuaris de Huawei tenen una altra manera de trobar, explorar i descarregar fàcilment les aplicacions que necessiten als seus dispositius».

Àmplia disponibilitat

Entre les nombroses possibilitats disponibles l’usuari pot accedir a: 

Phone Clone: permet transferir apps, contactes, dades, arxius i fotos des d’un terminal a un nou smartphone de forma ràpida i simple. 

AppGallery: Botiga oficial de Huawei, amb una llista d’aplicacions en creixement, compta amb un mecanisme de detecció de quatre capes per a més seguretat.

Widget de recerca Find Apps: Tercera alternativa amb la qual trobar aplicacions disponibles a internet i descarregar-les als dispositius HMS (a més d’amb AppGallery i Phone Clone) al qual es pot accedir des de la pantalla d’inici dels dispositius.

Recerca alternativa

Impulsat pel motor de cerca Petal Search, el widget Find Apps ofereix resultats rellevants per personalitzar l’ús del mòbil. A més de notícies, imatges i alternatives d’entreteniment, l’eina de recerca inclou enllaços a aplicacions de múltiples fonts d’internet.

AppGallery de Huawei està integrada al ‘widget’ i qualsevol aplicació disponible a la botiga oficial apareixerà a la part superior de qualsevol recerca a la nova eina, igual com ho faran les noves aplicacions que estan sent afegides a AppGallery.

Notícies relacionades

Creat en associació amb altres motors de cerca entre els quals es troben Qwant i Yandex, Petal Search aporta tecnologies de protecció de ‘hardware’, combinades amb esquemes de privacitat.

Està actualment disponible en més de 40 idiomes a 198 països.