Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Arriba un nou model Alcatel amb quatre càmeres per uns 150 euros

L'equip afegeix intel·ligència artificial per aconseguir millors fotos i treballa amb una potent bateria de 5.000 mAh

alcatel

alcatel

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia TCL Communication anuncia l’Alcatel model 3X 4CAM, un smartphone amb un sistema de quatre càmeres dotades d’intel·ligència artificial (IA), una pantalla immersiva de 6,52 polzades i una potent bateria de 5.000 mAh

Un dels valors d’aquest dispositiu són les seves quatre càmeres posteriors, en especial la principal, alimentada per IA i amb una resolució de 16 MP, cosa que permet una bona nitidesa de les captures. Els seus grans píxels de 1,12 μm permeten òptimes fotos en condicions de foscor. Acompanyen la principal un objectiu macro de 2 MP per a primers plans, una càmera de 2 MP de profunditat per al bokeh artístic i un objectiu supergran angular de 5 MP per capturar paisatges o interiors amplis. La lent frontal és de 8 MP.

La capacitat en la captura d’imatges del model es millora amb la tecnologia d’intel·ligència artificial, que permet la detecció intel·ligent d’escenes amb un ajustament automàtic dels paràmetres de la càmera. Aquest telèfon pot identificar fins a 22 escenes diferents.

Pantalla

Dissenyat amb una pantalla de 6,52 polzades 20:9 HD+ i un petit ‘notch’ en V, l’Alcatel 3X té una proporció de pantalla a cos superior al 89%. El disseny de brillantor mineral presenta un perfil corb 2,5 D a les dues cares i l’acabat en vidre.

Rendiment i autonomia

La bateria és de 5.000 mAh i cal destacar que el model principal ve amb càrrega inversa OTG4, per transferir energia a altres equips. 

Notícies relacionades

Alimentada per un processador Octa-Core de baix consum i una memòria ROM de 64 GB i 4 GB de RAM o 128 GB ROM i 6 GB de RAM, ofereix un ús fluït per a qualsevol tipus de tasca.

Preu

L’Alcatel 3X té un preu de 149 euros per a la variant de 64 GB + 4 GB i 199 euros per a la variant de 128 + 6 GB. Està disponible en negre i verd.

Temes:

Mòbils +Digital