Secció recomanada per

MILLORES DE PRODUCTE

La companyia LG renova la seva sèrie K de telèfons mòbils

LG K41S, K51S i K61 són els nous models caracteritzats per càmeres amb millor rendiment i aportació d'Intel·ligència Artificial. Des de 159 euros

lgk51s

lgk51s

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia coreana LG presenta la seva nova sèrie K (K41S, K51S i K61), una gamma de ‘smartphones’ amb Quad Camera, un sistema de quatre càmeres posteriors que treballa amb una lent principal (48MP, 32MP i 13MP segons el model), un gran angular de més de 115º, sensor de profunditat per a Mode Retrat i sensor macro.

Tota la gamma integra Intel·ligència Artificial (AI) a la càmera per identificar la imatge a fotografiar en una base de dades categoritzats en 8 modes de captura a partir d’un banc d’imatges. L’AI Cam permet ajustar els paràmetres de la càmera automàticament i capturar la fotografia sigui quin sigui l’entorn i el subjecte a fotografiar.

Així és la nova sèrie K de LG

La sèrie ofereix diferents capacitats segons el model (3/32GB, 3/64GB, 4/128GB) amb possibilitat d’ampliar fins a 2TB a través de micro-SD. Els tres models accepten l’actualització Android 9.0 Pie, compten amb un processador Octa-Core (de fins a 2.0 GHz en K41S i de fins a 2.3 GHz en K51S i K61) i una bateria de 4.000 mAh.

Respecte a la pantalla esmentar que és IPS FullVision de 6,5 polzades, amb marcs reduïts i pràcticament lliure d’obstacles gràcies a la gairebé inapreciable presència de la cambra frontal a través de Hole in Display tant en el K51S com en el K61. El plafó professional IPS ofereix una resolució FHD+ en el model més alt de la sèrie.

Quant a característiques d’àudio s’incorpora DTS:X 3D que genera un so multicanal virtual i tridimensional que es projecta en objectes en 360è i proporciona una sensació immersiva de 7.1 canals com que el que s’experimenta en una sala de cine.

Notícies relacionades

Disposen de certificació militar de resistència (MIL-STD 810G) al superar 8 proves de l’exèrcit dels Estats Units (alta/baixa temperatura en repòs, alta/baixa temperatura en funcionament, temperatura de xoc, vibracions, impacte i humitat). La garantia es pot ampliar a 5 anys (2 anys de garantia legal + 3 anys de garantia comercial).  Es poden utilitzar dues SIMs (Dual SIM) diferents alhora i tenir aplicacions duplicades amb diferents perfils i comptes en cadascuna d’elles (WhatsApp, Facebook, Skype, Snapchat).

Preus

Els nous models de la sèrie K estaran disponibles el 18 de maig. L’LG K41S té un preu de 159 euros, l’LG K51S de 199 euros i l’LG K61 costarà 259 euros.

Temes:

Mòbils +Digital