Secció recomanada per

TECNOLOGIA PER AL CONFINAMENT

Característiques i possibilitats de l'eReader Kobo Libra H20

L'últim dispositiu de Rakuten Kobo està disponible al mercat per uns 180 euros, en dos colors per triar: blanc i negre

kobo-libra-h20

kobo-libra-h20

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Llegir, llegir i tornar a llegir. No hi ha dubte que aquesta activitat farà que la tancada sigui més suportable. Qualsevol format és bo, però destaquem avui, per la seva novetat i les prestacions que aporta, el Kobo Libra H20, un dispositiu de lectura còmoda que es troba al mercat en versions negre o blanc amb cobertes de colors per combinar. El preu se situa en la gamma mitjana.

Alguns dels avantatges són que permet llegir durant més temps gràcies a un disseny ergonòmic, l’opció de manera horitzontal i botons físics accessibles per girar full fàcilment. Disposa de la funcionalitat ComfortLight PRO i és resistent a l’aigua amb la qual cosa no només es pot mullar, sinó que es pot submergir fins a una profunditat de 3 metres.

Lectura fàcil

El dispositiu presenta un format còmode, cosa que afavoreix poder llegir durant més temps com hem assenyalat més amunt, una circumstància que es veu afavorida pels botons accessibles, per girar full i la manera vertical/horitzontal que permet a l’usuari adaptar la lectura a les seves preferències.

Opcions i capacitats

Està disponible en blanc i negre i es pot triar entre una selecció d’accessoris de diversos colors per personalitzar el producte.

Tecnologia

L’H20 afavoreix una lectura semblant a la d’un llibre imprès, així es demostra en les proves realitzades al producte. Integra una pantalla tàctil HD de 7” amb 330 ppi de resolució, sense brillantors, molt nítida i que aporta una lectura agradable, fins i tot quan la llum ambient és potent. També podrem llegir al sol, quan sortim del confinament, sense problemes.

Inclou la funcionalitat HZO Protection que el fa resistent a l’aigua, per la qual cosa també es pot llegir sense dificultat a la banyera. Compleix els requisits d’IPX8. També el podrem portar a la platja aquest estiu perquè pot submergir-se fins a una profunditat de dos metres durant un màxim de 60 minuts.

La llum ComfortLight PRO regulable dirigeix la il·luminació cap a la pantalla mentre redueix la llum blava de forma automàtica amb el pas del dia per limitar la fatiga visual. Es tracta d’una avançada il·luminació frontal que és capaç de variar la temperatura de color per adaptar-se a les condicions lumíniques que predominin en el nostre ambient. Ho fa de manera automàtica, tot i que també ho podem fer manualment segons les nostres preferències.

Afegeix una bateria d’alta capacitat que dura setmanes.

Fundes

Per personalitzar el producte s’han posat a la venda fundes SleepCover en negre, gris, rosa i aiguamarina. Aquesta funda es converteix en faristol per llegir amb més llibertat.

Valors afegits

Entre les prestacions interessants d’aquest producte resumim les següents: impermeabilitat, pantalla d’òptima resolució i il·luminada i botons físics que fan més fàcil passar pàgina. Es troba dins d’un ventall de preu mitjà: 180 euros. 

Botiga de llibres

Igual que altres marques d’eReaders és possible accedir directament, des del dispositiu, a la botiga de la companyia que disposa de prop de 6 milions de llibres i audiollibres en format digital. Els dispositius Kobo utilitzen llibres en format ePub i també podem utilitzar fitxers PDF.

Destacar aquest Kobo Libra H2O és capaç de contenir aproximadament fins a uns 6.000 llibres, més dels que podríem llegir en tota la nostra vida, o sigui, de sobres per al confinament. Ànim.

Notícies relacionades

 

 

Temes:

Gadgets +Digital