Secció recomanada per

NOVETATS MWC2020

Realme presenta l'X50 Pro amb quatre càmeres posteriors, potent processador i connexió 5G

El dispositiu es posarà a la venda des d'uns 600 euros, un preu que li permet competir amb facilitat al mercat europeu

realme

realme

5
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Realme, una altra de les marques que han presentat producte, en straming, durant la setmana que s’hauria d’haver celebrat el MWC2020 de Barcelona, ha donat a conèixer el seu primer vaixell insígnia model X50 Pro 5G amb el processador Qualcomm Snapdragon 865 5G, que suporta la xarxa Dual-Mode 5G. Integra una càmera quàdruple Hawk Eye AI de 64MP; una lent de 32MP ultra gran angular per a selfies, i una pantalla Super AMOLED de 90Hz de freqüència d’actualització, i una càrrega de nova tecnologia flaix SuperDart de 65W. 

Compatible amb xarxes 5G

Aquest nou model té cobertura de tots els principals 5G del món, incloent n1, n3, n41, n78, i n79, per arribar al suport complet de Dual-Mode de 5G. També compta amb una tecnologia Smart 5G que pot percebre l’entorn del senyal circumdant i canviar de forma intel·ligent de 4G a 5G. L’ajustament de l’estratègia de xarxa, l’assignació d’amplada de banda i la bateria es combinen per millorar la durada de la bateria i reduir el consum d’energia en un 30%. És compatible amb wifi 6 per millor rendiment a l’escenari d’ús intensiu, amb més distància i més velocitat de transmissió. Permet que tant el wifi 5G com el wifi doble estiguin en línia simultàniament, cosa que augmenta la velocitat i l’estabilitat de la xarxa.

Processador 

El Realme X50 Pro 5G està equipat amb el processador Qualcomm Snapdragon 865 5G, combinat amb la GPU Adreno 650. Comparat amb Snapdragon 855, tant la CPU com la GPU s’incrementen en un 25%, i compta amb un xip de processament d’IA que és dues vegades més ràpid que la generació anterior. Incorpora la DRAM LPDDR5, amb un augment de velocitat del 29% i una reducció del consum d’energia del 20%, en comparació amb el LPDDR4X. L’ús d’UFS 3.0+Turbo Write+HPB puja la velocitat un 80% i redueix el consum d’energia en un 20%.

Ofereix al consumidor tres variants de 8 GB + 128 GB, 8 GB + 256 GB i 12 GB + 256 GB.

Tecnologies aplicades

El dispositiu compta amb la tecnologia 5D Stereoscopic Ice Cooling Pro, composta per materials de dissipació de calor com la càmera de coure de refrigeració líquida de VC, làmines de grafit 3D de múltiples capes i coixins de silici tèrmic. 

Disposa de bateria de doble cel·la de 4.200 mAh amb la nova tecnologia de càrrega de flaix-65W SuperDart, capaç de carregar-se mentre la pantalla està encesa i en un temps de 35 minuts. Totes les variants estan equipades amb la nova generació d’adaptadors de GaN, per aconseguir més densitat de potència amb un cos més petit i menys calor. És compatible tant amb la càrrega de flaix de 30W VOOC 4.0 com amb la càrrega ràpida de 18W QC / PD.

El xip de cinc nuclis assegura una òptima protecció, incloent la de sobrecàrrega de l’adaptador, protecció d’identificació de la condició de càrrega flaix, protecció de sobrecàrrega de la interfície, protecció de sobrecàrrega de corrent i de voltatge, protecció de fusible de la bateria.

Pantalla amb taxa d’actualització de 90Hz

El nou equip està proveït d’una pantalla Samsung Super AMOLED de 6,44 polzades que ofereix una relació d’aspecte de 20:9 i té una relació de pantalla a cos de fins al 92%. Admet HDR10+, aconsegueix una brillantor de 1000nits i la relació de contrast màxima de 2000000:1. El nou material luminescent E3 redueix la llum blava en un 37,5% i el consum d’energia en un 5%.

La taxa de refresc de la pantalla és de 90Hz, la freqüència de fotogrames s’incrementa en un 50%. Té una freqüència de mostratge de 180Hz que millora la sensibilitat de la pantalla tàctil i la suavitat a l’utilitzar-la per jugar.

Està equipat amb la funció de reconeixement d’empremtes dactilars en pantalla, i adapta el model de desbloqueig d’empremtes dactilars de nova generació de Goodix que requereix únicament una mitjana de 0,27s per desbloquejar el telèfon. La seguretat es recolza en la projecció de làser blanc d’espectre complet i combina la projecció de pantalla d’alta lluminositat i el nucli de processament, així com els filtres de seguretat.

Sistema de càmeres 

Basat en l’apreciada càmera quàdruple Hawk Eye AI de 64MP, el terminal compta amb una càmera quàdruple ultra gran angular de 64MP en la part posterior i una càmera dual en la part davantera.

Acomoda una càmera dual ultra gran angular en la part davantera, incloent la lent principal que adapta un sensor Sony IMX616 de 32MP i una obertura f/2.5, mentre que la lent ultra gran angular de 8MP té una obertura f/2.2 i aconsegueix un camp de visió de 105°. Les dues càmeres admeten la funció d’autofocus en mode HDR i Nightscape. Respecte a la funció de gravació de vídeo, estan disponibles la gravació de vídeo d’angle ultraample, l’estabilització de vídeo UIS, la càmera de bellesa de retrat ‘selfie’ i els vídeos d’efecte bokeh en temps real.

Compta amb una càmera quàdruple Hawk Eye de 64 MP en la part posterior. La lent principal de 64 MP té una gran obertura de f/1.8 que pot utilitzar la tecnologia Tetracell 4 en 1 píxel per combinar quatre píxels adjacents en un sol píxel ultragran de 1.6 μm, juntament amb l’actualització de la manera trípode de suport de Nightscape 3.0. A l’afegir el mode Ultra Nightscape, els usuaris poden fer fotos fins i tot amb 1Lux de llum. La lent ultra gran angular/ultramacro de 8MP té 1.1.4μm píxel ultra gran; la lent antitorsió de 119° ultra gran angular captura preses de qualitat fàcilment i la lent supermacro de 3cm entrega fotos de rang ultra tancat. El zoom de 12MP permet un híbrid maximitzat de 20x. El sistema de filtrat de color captura llums i ombres que millora els efectes dels retrats al mostrar una gamma més vibrant de textures.

Les càmeres posteriors del Realme X50 Pro 5G suporten vídeo de 4K de resolució, i potent estabilització. 

Funcions afegides

El Realme X50 Pro 5G es llança amb una  interfície basada en Android 10. També té un NFC complet, un motor lineal tàctil i altres característiques destacades com GPS de doble banda i altaveus superlinear duals amb certificació Dolby Atmos i Hi-Res, que millora l’experiència de l’usuari en tots els aspectes.

Notícies relacionades

Està disponible amb un nou sistema de pintada a color de baixa saturació en verd molsa i vermell rústic. El cos té un marc central de metall, la superfície de la pantalla i la coberta posterior estan fetes de Corning Gorilla Glass 5 adaptat amb tecnologia de doblegat tèrmic en 3D. Per aconseguir un tacte de vidre utilitza la tecnologia industrial per reduir l’emissivitat del vidre ordinari del 8% a menys de l’1%, que aporta una sensació de textura mat de baix perfil.

Preus

A Espanya, els preus de variants del dispositiu són, respectivament, 599 euros (8GB + 128GB), 669 euros (8GB + 256GB) i 749 euros (12GB + 256GB) en línia amb el concepte de marca ‘Dare to Leap’. A més, estarà oficialment disponible a l’abril a Europa.