26 maig 2020

Anar al contingut

ANÀLISI DE PRODUCTE

Prixton 'smartband' model AT805 amb GPS: preu i característiques

Aquest braçalet intel·ligent es caracteritza per integrar GPS, és a dir, pot mesurar la distància recorreguda o l'altura assolida, afegint-hi funcions de geolocalització

Pilar Enériz

Prixton 'smartband' model AT805 amb GPS: preu i característiques

La smartband AT805 de la marca Prixton té dues importants característiques: el GPS i la pantalla a color, les dues funcionalitats ajuden a controlar les activitats físiques diàries.

Mitjançant el GPS integrat l’usuari pot conèixer la distància recorreguda o a l’altura assolida i gràcies a les capacitats de localització està preparada per aportar informació addicional útil per al control d’activitats.

Amb les seves funcions afegides resulta senzill iniciar diferents rutines d’entrenament per millorar l’estat físic. Inclou monitor de freqüència cardíaca i mode multiesport.

Mode multiesport

Amb aquesta funcionalitat, el dispositiu fa possible especificar quin esport s’està realitzant de cara a obtenir dades rigoroses i ajustar l’exercici diari per obtenir millors resultats en la cura del cos.

Monitor de freqüència cardíaca

El mesurament i control de la freqüència cardíaca durant la pràctica d’exercici, així com en els moments de descans, aporta dades rellevants per conèixer l’estat físic i intentar fer entrenaments més eficaços.

Resistent a l’aigua

El model és adequat per practicar esports aquàtics, ja que disposa d’un certificat IP68, per submergir el producte fins a un metre.

Valors afegits

La smartband AT805 permet controlar les activitats físiques de manera precisa. A la seva pantalla color es mostren amb claredat les rutines disponibles i és possible crear nous objectius. Integra pulsòmetre per mesurar la freqüència cardíaca en temps real, cosa que resulta útil per valorar l’estat físic. Avisa de missatges i trucades des del mòbil vinculat, per si es desitja no desconnectar.

Preu

El dispositiu, amb GPS i pantalla color, model AT805, té un preu de 79,95 €.

Característiques tècniques

GPS integrat
Submergible 1 metre: IP68
Bluetooth 4.1 compatible amb iOS i Android
Pantalla a color de
0,96» Bateria: 120 mAh
Funcions
Salut: podòmetre, comptador de calories i distància, pulsòmetre, pressió arterial
Exercici/Mode multisport: carrera en cinta, carrera a l’aire lliure, ciclisme i natació
Temps/Informació meteorològica
Canviar configuració de pantalla
Altres funcions: alarma, recordatori de sedentarisme, càmera remota, avís de trucades, trucada perduda i antipèrdua

Temes: +Digital