Secció recomanada per

UN NOU PRODUCTE

Arriba el Realme 5 posicionat en la gamma bàsica de preu

Es tracta d'un potent 'smartphone' que integra quatre càmeres i amb què la marca pretén guanyar quota de mercat en aquest final d'exercici

Entre les seves característiques tècniques s'ha de destacar també una bateria de 5.000 mAh que proporciona una notable autonomia

realme-5

realme-5

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La marca Realme, que ha arribat recentment al nostre mercat amb l’excel·lent targeta de presentació d’estar fabricat pel conglomerat xinès BBK, amb seu a Shenzhen, i que inclou marques de primer nivell com OnePlus, Oppo i Vivo, presenta al nostre mercat el Realme 5, posicionat en la gamma d’entrada a un preu de 169 euros, tot un regal si tenim en compte de les seves prestacions: un sistema de 4 càmeres, disseny molt nou i resistent, així com un equilibrat processador que genera un rendiment satisfactori. Es presenta avui al nostre mercat i es podrà adquirir a partir del pròxim dia 27 d’aquest mes. La companyia pretén fer una bona oferta al mercat de cara al pròxim acte comercial de Black Friday.

Sistema de càmeres

Realme 5 ve equipat amb un conjunt de 4 càmeres amb intel·ligència artificial (IA) i 119° d’ultragran angular (8MP), càmera principal (12MP), lent retrat (2MP) i lent ultramacro (2MP), així com una càmera frontal amb IA (13MP).

Pantalla

Inclou una pantalla de 6,5 polzades amb notch tipus minigota d’aigua HD+ que aporta un bon camp de visió, així com una òptima experiència d’àudio, vídeo i gaming.

Processador i bateria

Inclou una bateria de 5000mAh que permet disfrutar durant moltes hores de l’equip sense necessitat de recàrrega. Al seu interior té la plataforma mòbil Snapdragon 665AIE de Qualcomm, de vuit nuclis, amb un motor d’IA de 3a generació, que proporciona bona experiència d’ús, jocs i entreteniment. Té una RAM de 3 o 4 GB i emmagatzemament de 32, 64 o 128 GB.

Disponibilitat i preu

Realme 5 estarà disponible en dos colors: Crystal Blue (blau) i Crystal Purple (morat). El preu de sortida és de 169 euros, tot i que s’esperen bones ofertes en les pròximes setmanes.

Està disponible en tres versions: amb 3 GB de RAM i 32 GB d’emmagatzemament, amb 4 GB de RAM i 64 GB d’emmagatzemament i amb 4 GB de RAM i 128 GB d’emmagatzemament.

Valors afegits

Realme 5 es presenta amb prestacions destacades dins de la gamma d’entrada. La seva relació qualitat-preu és excel·lent.

Notícies relacionades

El Realme 5 arriba amb un disseny de línies arrodonides i una part posterior amb acabat geomètric en diferents tons i reflexos.

Completa aquestes característiques un lector d’empremtes a la part posterior i un connector de 3.5 mm per als auriculars.