Secció recomanada per

MÒBILS DESTACATS

Honor presenta el 9X a un preu trencador de 269 euros

El dispositiu esquiva el veto de Donald Trump als mòbils de Huawei i integra el sistema operatiu Android 9 Pie i tots els serveis de Google

honor-9x

honor-9x

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Honor és avui una de les marques més rellevants dins de la gamma mitjana, aporta prestacions per sobre de l’habitual en relació amb el preu de venda i, sobretot, s’ha segmentat molt bé al mercat congregant una comunitat d’usuaris joves que han trobat en la marca la fórmula senzilla per cobrir les seves expectatives i necessitats. Els seus dissenys solen ser avantguardistes i sorprèn, en cada llançament, amb alguna prestació innovadora, en aquest cas el preu: 269 euros, per a un equip que compta, entre altres virtuts, amb una càmera de 48 megapíxels i una capacitat de 128 GB d’emmagatzemament intern, que es pot ampliar a 640 GB amb una targeta micro-SD de 512 GB.

Nouvingut i amb tot Google

Honor ha presentat avui al nostre mercat el seu model 9X, l’últim membre de la seva poderosa sèrie X i que es caracteritza per estar equipat amb una triple càmera de 48MP i una pantalla FullView de 6.59», que podrà adquirir-se des d’aquesta mateixa setmana a grans distribuïdors com ara Media Markt i The Phone House, a l’esmentat preu de 269 euros.

Cal recordar que Honor és una marca de Huawei i que amb el seu 9X arriba, escapant el veto americà, amb el sistema operatiu Android 9 Pie i tots els serveis de Google, a saber: Maps, WhatsApp, YouTube, Gmail, entre d’altres. 

Sistema de càmeres

El dispositiu està equipat amb una triple càmera de 48MP que presenta una obertura f / 1.8 i un sensor de 1/2 polzada, el que fa possible capturar preses amb claredat. Alimentat per algoritmes avançats d’intel·ligència artificial, el seu modeAIS Super Night produeix fotos d’òptima qualitat, fins i tot en entorns amb poca llum. La inclusió d’una càmera supergran angular de 120° ajuda a capturar més escena a cada presa.

Pantalla immersiva

La part davantera compta amb una pantalla FullView immersiva de 6.59 «, sense osca o retallada a la pantalla ja que la càmera per a autofotos és pop up (lliscant). El plafó és LCD i dona forma a una de les pantalles més grans en un dispositiu de la marca, amb una relació de pantalla a cos del 91%.

Cal destacar que també s’ha procedit a millorar el disseny de la coberta posterior, inspirant-se en la brillantor dels diamants.  El plafó posterior està fet de més de 100.000 mosaics geomètrics de tall de diamant que reflecteixen i refracten la llum per crear el disseny Dynamic X. Arriba en color sapphire blue (blau) i midnight black (negre).

Altres característiques

Doble plafó corb 3D amb un marc de 8.8 mm de gruix

Jack per a auriculars de 3.5 mm

Connector USB tipus C

càmera selfie pop up

Bateria de 4.000 mAh 

Notícies relacionades

128 GB d’emmagatzemament intern que es pot ampliar a 640 GB amb una targeta micro-SD de 512 GB

La filosofia darrere de la màquina

«Creiem a seguir a l’avantguarda de la innovació tecnològica i del disseny de smartphones per proporcionar les millors experiències als nostres usuaris», afirma George Zhao, president d’Honor. «La introducció de noves tecnologies com la Intel·ligència Artificial (AI) i Internet de les Coses (IoT) estan transformant les vides dels consumidors. El 9X, amb les seves capacitats increïbles de càmera, disseny elegant i rendiment sense parangó va ser dissenyat des de zero per al nostre públic jove».