Secció recomanada per

PRÒXIMS LLANÇAMENTS

1More llançarà al novembre un nou model d'auricular sense fil

Disposa de cancel·lació de soroll (ANC) i, quant a l'escolta, destaca per la millora de la qualitat d'àudio

more

more

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia 1More d’origen xinès i especialitzada en la producció de productes de so, llançarà al novembre uns nous auriculars amb un format totalment sense fil (TWS) i amb cancel·lació activa de soroll. El model es denomina 1More ANC TWS.

Quant a configuració tècnica, integren el SoC d’àudio de 3034 de Qualcomm, un processador de baix consum capaç d’admetre els còdecs d’àudio aptX i aptX HD, així com Bluetooth 5.0.  Així mateix, admeten AAC, així que responen amb una qualitat d’àudio millorada, una connexió estable i admissió de trucades en estèreo.

Combinacions generoses

1More ha optat per combinar en aquest producte les tecnologies FeedForward i FeedBack per proporcionar una cancel·lació activa de soroll personalitzada, ja que els usuaris podran escollir entre dues diferents configuracions. També inclouen la tecnologia cVc 8.0 que elimina el soroll de fons i aconsegueix així trucades més nítides. Els auriculars aporten una configuració de driver dual que inclou un dynamic driver i un balanced armature per millorar sons baixos i mitjans, a més d’aguts.

Autonomia

L’equip proporcionarà fins a sis hores de reproducció contínua, però explicant la capacitat de l’estoig (amb càrrega ràpida) l’autonomia s’allarga fins a 22 hores. Amb l’ANC activat, s’obtindran fins a 5 hores de durada de la bateria.

Valors afegits

El model ofereix suport per a assistents de veu de Google i Siri, i és compatible amb NFC.

Característiques destacables són un controlador dual balancejat, xip Qualcomm 3034, reducció de soroll actiu, reducció de soroll ambiental, sensor IR, sensor G i càrrega ràpida sense fil.

Quant a disseny són petits i compactes, però proporcionen una òptima qualitat de so i s’adapten bé al conducte auditiu.

Notícies relacionades

Respecte a versions anteriors de la marca, aquesta versió actualitzada de Bluetooth 5.0 té diverses millores, incloent-hi més temps de reproducció, millor so, més abast, connexió més estable i capacitat per a trucades estèreo.

Preu

Els auriculars 1More ANC TWS tindran un preu aproximat de 170 euros, tot i que aquest punt no ha sigut confirmat per la companyia, i s’espera que estiguin disponibles per a la compra el pròxim dia del solter a la Xina, el dia 11 del mes 11.