Secció recomanada per

NOUS MODELS

Samsung llança un mòbil en la gamma mitjana amb 6.000 mAh de bateria

El dispositiu inclou una càmera de 48 megapíxels i té un preu de 259 euros

samsung-m30s

samsung-m30s

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung ha anunciat l’arribada al nostre mercat del Galaxy M30s, un smartphone caracteritzat per la seva potent bateria de 6.000 mAh. Un altre valor destacat és el seu processador doble Exynos Quad Core adaptat al gaming, que el fa idoni per als usuaris més joves.

Galaxy M30s inclou una triple càmera amb un sensor principal de 48MP, un sensor focal de 5MP i un gran angular de 8MP. Integra un optimitzador d’escenes per oferir una configuració detallada segons la tipologia de foto. 

«La gamma Galaxy M s’adapta a les necessitats d’un dels usuaris més exigents que hi ha al mercat: els joves. Galaxy M30s busca satisfer aquestes necessitats, com l’autonomia en qualsevol tipus de situació, incorporant una bateria de 6.000 mAh, la més potent que hem dissenyat per a un ‘smartphone’», explica Celestino García, vicepresident sènior de Samsung España.

Característiques del dispositiu

Notícies relacionades

Galaxy M30s proporciona fins a 29 hores de reproducció de vídeo, 49 hores de trucada i unes 131 hores de reproducció de música, a més d’una càrrega ràpida de 15W amb connexió USB Tipus-C. Disposa d’una pantalla de 6,4 polzades, Infinity-U Display, amb tecnologia Súper Amoled, i tecnologia Full HD+.

El preu del producte se situa en els 259 euros, en colors blau, blanc i negre.