Secció recomanada per

A FONS

Així és l''smartphone' model Reno Z d'Oppo

El dispositiu millora l'experiència fotogràfica amb una càmera millor i més potent i afegeix nous acabats degradats

oppo-reno-z

oppo-reno-z

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amb una estètica sorprenent, gràcies als nous colors degradats que la companyia indica que «estan inspirats en profunditats insondables i en la llum de la nit» i denominats Aurora Purple (lila) i Jet Black (negre), el nou mòbil Reno Z d’OppoReno Z compta amb una potent càmera que s’integra dins dels contorns de la coberta 3D de vidre Corning Gorilla Glass 5. El disseny corb de les vores s’adapta bé a la mà, i el relleu ceràmic O-Dot protegeix les lents davant cops i esgarrapades.

Pantalla Waterdrop

WaterdropEl dispositiu compta amb una pantalla de 6.4’’ AMOLED amb una ràtio del  92,0%. Aporta alguns avantatges destacables, a més de la seva resistència, com la  protecció visual certificada per TÜV Rheinland.

Seguretat

El model aposta peldesbloqueig per empremta en pantalla, que en l’ús es mostra que té una òptima velocitat. Una estructura de reconeixement millorada, combinada amb un algoritme d’IA (intel·ligència artificial) eficient, en permet un desbloqueig ràpid i precís.

Sistema de càmeres

 La sèrie Reno està equipada amb la càmera d’Ultra Alta Definició Sony IMX 586 de 48 MP, que ofereix bona resolució i precisió de color. Oppo ha sumat la tecnologiad’estabilització d’imatge EIS, que afavoreix la presa d’imatges estables. La capacitat de l’equip per captar i reproduir vídeo en 4 Kproporciona imatges de bona qualitat.

Compta amb una càmera frontal de 32 MP que es caracteritza per imatges realistes. També té un algoritme optimitzat, que millora les autofotos en situacions a contrallum.

Valors afegits

Afegeix un mode Ultra Nocturn 2.0 per capturar detalls i textures de la fotografia nocturna. La lent de 48 MP, amb tecnologia de píxel 4 en 1, combina 4 píxels en 1 de forma virtual per rebre més llum i optimitzar els resultats fotogràfics. El seu sensor d’1/2,0’’ i la gran obertura d’f/1,7 es combinen amb algoritmes de ‘software’ MFNR i HDR per evitar la sobreexposició, i capturar detalls fidels en condicions de poca llum.

Oppo Z disposa d’un xip d’IA (intel·ligència artificial) per executar el seu algoritme de reducció de soroll i treballa minimitzant la velocitat d’obturació per a la fotografia nocturna, sense deixar el mode de càmera predeterminat, aplanant el camí per obtenir fotos nítides.

Per la seva banda, el Mode de Color Enlluernador reconeix de manera intel·ligent els diferents escenaris, cosa que fa possible optimitzar la brillantor i el color en cada cas. Se’n pot destacar la integració de fins a cinc ajustaments de bokeh. Basat en un estudi i anàlisi en profunditat, la intensitat de bokeh, el color i els ajustaments d’il·luminació han sigut afinats perquè hi hagi més possibilitats. També s’hi ha afegit la tecnologia HSL per equilibrar i restaurar automàticament els tons facials.

Capacitat interna

Reno Z té una capacitat d’emmagatzemament interna de 128 GB que es coordina amb una memòria RAM de 4 GB, per transmetre en streaming i poder utilitzar el mode joc amb suficiència.

Càrrega i autonomia

Està equipat amb un millorat VOOC 3.0 que utilitza l’algoritme VFC per augmentar la velocitat de càrrega. En aquest procés i com es pot comprovar durant l’ús de l’aparell, la temperatura està sota control. Juntament amb la bateria de 4.035 mAh, l’autonomia dona per superar un dia sense problemes.

Capacitats multimèdia

Notícies relacionades

Els altaveus estèreo del Reno Z utilitzen l’auricular del telèfon com a altaveu secundari per amplificar l’efecte sonor. El seu Dolby Atmos i àudio en tres dimensions crea efectes envoltants.

En l’apartat de jocs, s’ha de destacar que s’han afegit algunes optimitzacions per superar problemes de latència i millorar el control tàctil, així com la freqüència d’actualització.