Secció recomanada per

NOVETATS

Auriculars sense fil 'in-ear' Whizzer TP1 per a esportistes

Entre els valors del producte hi ha la resistència a l'aigua, la integració de Bluetooth 5.0 i una bateria amb 100 hores d'espera

whizzer-tp1

whizzer-tp1

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els auriculars que la companyia d’origen xinès Whizzer té entre la seva oferta de producte, els TP1 Wireless IEM, integren sistema TWS (True Wireless Stereo) d’alt rendiment i es caracteritzen, així mateix, per un altaveu dinàmic de magnètic de 10 mil·límetres que milloren la taxa de conversió d’energia elèctrica en so. La seva tecnologia Bluetooth 5.0 actualitzada optimitza la connectivitat per millorar la qualitat del so. Amb un pes de 4,7 grams amb controls tàctils receptius i materials impermeables IPX5, el Whizzer TP1 Wireless IEM està especialment indicat per a la pràctica de l’esport. Cal destacar que té una autonomia de fins a 20 hores amb una càrrega i assoleix les 100 hores en espera.

Així són els Whizzer TP1

El primer que cal destacar d’aquest model és que reprodueix la música de manera fidel, gràcies a les tecnologies i materials que integra, entre les quals un potent altaveu dinàmic magnètic de 10 mm amb més d’1 densitat magnètica Tesla, la qual cosa millora significativament la taxa de conversió d’energia elèctrica a so.  També el seu diafragma TEP rígid de 3,5u, 60% més fi que el convencional, permet generar un so natural amb greus profunds i ampli rang dinàmic.

Òptima connectivitat

La tecnologia Bluetooth 5.0 actualitzada porporciona als TP1 una connexió estable en les trucades (en la integració amb el smartphone) així com en els moments en què s’escolta música. En ús, el producte mostra com l’aparellament és continu, mentre es camina o es corre.

Una dada d’interès és la facilitat per connectar-lo, ja que és suficient treure’ls de la caixa i, automàticament, s’uneixen al dispositiu proper.

Control tàctil

Aquests auriculars inclouen la funció de control tàctil, la qual cosa facilita el seu maneig, sobretot, quan s’estan realitzant activitats esportives. D’alta sensibilitat al tacte, totes les funcions es poden dur a terme amb un sol toc, des de saltar una cançó fins a respondre a una trucada.

Disseny

Es tracta d’un model de disseny acurat realitzat amb materials resistents i molt lleugers capaços d’ajustar-se de manera ergonòmica al conducte auditiu de cada usuari, la qual cosa dona la possibilitat d’adaptar-los proporcionant comoditat d’ús durant llargues jornades. Aquesta configuració fa possible també que se sentin amb més qualitat.

Autonomia

Compten amb una bateria integrada de 450 mAh a la funda de càrrega, que permet reproduir so fins a 20 hores, i poder estar preparats durant 100 hores en espera.

Com sol ser habitual, els auriculars true wireless venen amb un estoig, que serveix per guardar-los de manera segura i disposar d’una bateria addicional per recarregar-los sobre la marxa.

Resistents a l’aigua

La certificació IPX5 a prova de suor assegura també que poden utilitzar-se sota la pluja, per tant no hi ha dificultat durant la pràctica d’esports d’aventura.

Compatibilitat

L’equip és compatible amb dispositius iOs, com el iPhone, i tots els dispositius de sistema Android.

Especificacions

Mida del conductor: 10 mm.

Mida dels auriculars: 1.77 x 0.65 x 0.98 in (45 x 16.5 x 25

mm) Mida de la caixa de càrrega: 2.48 x 1.48 in (63 x 37.5 mm)

Versió de Bluetooth: 5.0 + EDR

Soport de Bluetooth: trucada mans lliures

Protocol: AAC / SBC / A2DP / AVRCP / HSP / HFP / SPP / HID

Rang de resposta de freqüència: 20HZ – 20Khz

Freqüència de transmissió: 2.4 GHz – 2.48 GHz

Distància de Bluetooth admesa: 32.81 peus (10 m)

Capacitat de la bateria i cicle de càrrega: 3.7V / 55mA; Més del 80% més de 300 vegades

Capacitat de la bateria d’emmagatzemament d’auriculars: 450 mAh

Temps de reproducció : 4–6 h.

Temps en espera: 100 h

Micròfon: sí, omnidireccional

Mode de càrrega: 1 port de càrrega tipus C, 5V 1A 12h ple

Nombre de càrregues als auriculars després de la càrrega de la funda: 4–6 càrrega

Temps d’espera de l’estoig de càrrega: fins a 60 dies

Notícies relacionades

Inclou cable Usb Tipus C

Preu: uns 60 euros

Temes:

+Digital