Secció recomanada per

A LA VENDA DEMÀ

Nou Kindle Oasis amb millores en la pantalla i la il·luminació

L'últim dispositiu d'Amazon inclou una pantalla Paperwhite de 7 polzades, tecnologia de tinta electrònica millorada i llum càlida ajustable

nuevo-oasis

nuevo-oasis

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Segons una enquesta recent feta per Kindle en col·laboració amb Kelton Global a tot el món, per al 60% dels enquestats la lectura és una de les seves activitats favorites durant les vacances. Amb aquestes dades a la mà, la companyia Amazon posa al mercat una nova versió de Kindle Oasis, caracteritzat per una pantalla Paperwhite molt millorada que es llegeix com si fos paper imprès fins i tot sota la llum del sol.

Altres característiques destacables són les seves 300 ppp de resolució i una nova llum càlida ajustable. El lector podrà personalitzar el to del color, de fred a càlid, i per afavorir una transició fàcil de llum diürna a llum nocturna. Fins i tot és possible programar la calidesa de la llum perquè s’actualitzi automàticament amb l’alba i el capvespre.

“El Kindle Oasis inclou una pantalla de 7 polzades resistent a l’aigua (IPX8), però ara l’hem millorat. Hem incorporat millores com la llum càlida ajustable, perquè els clients puguin llegir amb un to més càlid que s’adapti a les seves preferències, i així es pot passar fàcilment d’una lectura diürna a una de nocturna”, apunta Eric Saarnio, director d’Amazon Devices a Europa. 

Tinta electrònica d’última generació

Kindle Oasis compta amb tecnologia E-ink que agilitza els canvis de pàgina. Aporta un disseny ergonòmic per sostenir-lo amb una mà, així com botons específics per passar de pàgina. Ha aconseguit una classificació IPX8 que protegeix el dispositiu en cas d’immersió en aigua dolça fins a dos metres de profunditat durant un màxim de 60 minuts.

Possibilitats i preu

Notícies relacionades

Com tots els Kindle, el nou Oasis permet llegir durant setmanes amb una càrrega de bateria. Té accés a més d’un milió de títols i amb Prime Reading, una selecció de centenars d’eBooks que s’actualitzen regularment.

Es pot adquirir a partir de demà, 24 de juliol, per uns 250 euros la versió de 8 GB, i 280 euros la versió de 32 GB. El model de 32 GB amb connexió a internet gratuïta es pot adquirir per 340 euros. Està disponible en color grafit o daurat.

Temes:

Amazon