Secció recomanada per

INFORMÀTICA

Així és el ratolí amb control multiordinador de Logitech

El dispositiu permet treballar amb fins a tres ordinadors alhora, té una autonomia de 70 dies i està disponible per uns 100 euros

logitech

logitech

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Logitech té al mercat un ratolí de característiques pràcticament úniques, dirigit a usuaris avançats. Es tracta del MX Master 2S, que es caracteritza per incorporar la funcionalitat Flow, que permet controlar diversos ordinadors alhora, i copiar i enganxar contingut entre si. Aquesta característica, unida a altres funcions especials i al disseny ergonòmic, configura un nou format de treball. Logitech Flow és una tecnologia desenvolupada per controlar més d’un ordinador ja sigui Mac o Pc, i fins i tot tauletes d’última generació.

Tampoc s’ha d’oblidar la millora realitzada en el sistema de seguiment d’alta precisió Darkfield, que incrementa la velocitat del cursor dels ratolins, la precisió i augmenta la resolució a 4.000 DPI. Aquestes característiques converteixen els ratolins MX en uns dels més versàtils del mercat, sigui quina sigui la pantalla que s’estigui utilitzant.

El dispositiu s’enllaça amb un USB mitjançant Bluetooth de baix consum, sense un sol cable, per la qual cosa la llibertat de moviments és total.

Valors afegits

Un dels avantatges del producte és que la base del ratolí està construïda de manera que llisca correctament i sense perdre precisió sobre qualsevol superfície, fusta o vidre, i no es necessita estora per al seu ús.

També cal esmentar l’autonomia aportada, que arriba als 70 dies d’ús amb una sola càrrega. Quan la càrrega s’acaba es connecta el MX Master 2S a l’ordinador utilitzant el cable inclòs (micro-USB) i en 3 minuts queda a punt per funcionar durant tot el dia.

La seva forma contornejada, dissenyada de manera artesanal, permet recolzar la mà i el canell en una posició còmoda i natural.

Personalitzable

El dispositiu es pot personalitzar de diferents maneres, per exemple, la roda de scroll a la velocitat que s’adeqüi a l’ús personal. Aquesta roda permet també el canvi automàtic ultraràpid de clic ascroll, de manera que l’usuari pot desplaçar-se per documents llargs o pàgines web amb facilitat.

Notícies relacionades

També existeix l’opció de desplaçament horitzontal, així com la possibilitat d’adequar i modificar funcions amb Logitech Options. Cal recordar que els botons de funció personalitzables resulten adequats per a un bon nombre de tasques de d’ofimàtica.

La companyia té diversos colors disponibles per a aquest MX Master 2S: Blanc, negre, blavós i grafit.