Secció recomanada per

OBERTURA DIA 20 DE JUNY

Apple anuncia la reobertura de la seva botiga al passeig de Gràcia de Barcelona

Una de les primeres activitats serà un nou taller per als aficionats a la música, en el qual es durà a terme un 'remix' de Madonna amb una cançó original enviada per l'artista

apple-barcelona

apple-barcelona

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Apple ha anunciat que reobre la seva botiga del passeig de Gràcia de Barcelona el pròxim dia 20 de juny a les 5 de la tarda. L’establiment ha estat tancat durant uns mesos a causa de les obres de redisseny del seu interior, amb l’objectiu, segons fonts de la mateixa Apple d’“accentuar la seva característica de punt de trobada per inspirar i experimentar”.

Per celebrar la reobertura hi haurà una sessió-xerrada Today at Apple exclusiva, oberta a preguntes, en la qual el director de la Fundació Joan Miró, Marko Daniel, parlarà de la importància de la tecnologia en el món de l’art i de com la Fundació Joan Miró inspira i recolza els creadors.

Tecnologia per a la creativitat

Prenent com a inspiració els mosaics de trencadís de Gaudí, que donen una personalitat única al passeig de Gràcia, Apple ha creat obres d’art a mida que simbolitzen diferents aspectes dels seus productes i que apareixen als finestrals de la botiga per celebrar la seva reobertura.

Apple convida els barcelonins a tornar a la botiga per emprendre un nou camí cap a la creativitat: Cada dia, a partir del 20 de juny, serà possible disfrutar de programes i tallers, incloent-hi sessions en col·laboració amb la Fundació Joan Miró.

'Remix' de Madonna

Després de l’obertura, el dia 24 de juny s’estrena un nou taller gratuït per als aficionats a la música: Estudi de Música: Fes un ‘remix' de Madonna.

Els participants descobriran com es crea una cançó d’èxit de grans artistes presents a la plataforma Apple Music. En aquesta sessió es treballarà a l’Apple Store amb una cançó original que ha enviat la mateixa artista. Els participants desconstruiran la cançó Crave de Madonna, coneixeran en què es va inspirar i la versionaran amb GarageBand i l’iPhone.

'Today at Apple'

Notícies relacionades

Today at Apple dona nom a la col·lecció de programes d’activitats que s’imparteixen a les Apple Store i que inclouen sessions dedicades a la fotografia, el vídeo, la música, la programació, la creaciód’apps, l’art i el disseny, entre d’altres.

Les sessions són gratuïtes i tenen per objectiu inspirar la creativitat, activar el desig d’aprendre i estimular la connexió amb altres persones que comparteixen l’experiència.