Secció recomanada per

SANT JORDI 2019

La floristeria digital arriba a Barcelona amb Amazon, que regala l'últim Kindle

Amb motiu de la celebració de Sant Jodi, el gegant del comerç electrònic regalarà roses digitals i un 'e-book' inèdit

Organitza un concurs en què se sortejarà el nou Kindle amb llum integrada ajustable i en què es podrà participar fins al dia 25 d'abril

kindle

kindle

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Amazon serà present a Barcelona el 23 d’abril amb motiu de la celebració de Sant Jordi i el Dia Mundial del Llibre, amb el projecte de transformar un espai als jardins del Palau Robert en la primera Floristeria Digital Amazon.  

A més de flors tradicionals, un hivernacle de vidre s’omplirà amb dispositius Kindle i il·lustracions digitals de roses creades exclusivament per Las Rayadas (el web còmic de les il·lustradores Ester i Sandra Córcoles). També està previst organitzar una àrea en la qual els assistents podran participar en diferents activitats i disfrutar de l’‘e-book’ inèdit i gratuït El regalo de leerEl regalo de leer , una recopilació de textos sobre què és llegir creats especialment per a aquesta celebració, des del punt de vista de 30 autors diferents a través de diversos gèneres, entre ells:  Matilde Asensi, Elísabet Benavent, Javier Castillo, Marcos Chicot, María Dueñas, Fernando Gamboa, Noah Gordon, Megan Maxwell, Arturo Pérez-Reverte, Santiago Posteguillo i Dolores Redondo. Els usuaris podran llegir ‘El regalo de leer’ a qualsevol dispositiu amb l’aplicació gratuïta de Kindle per a iPhone, iPad, smartphones i tauletes Android, ordinadors Windows i Mac, així com en dispositius Kindle i tauletes Fire.

El llibre, que inclou roses digitals de Las Rayadas, completa la clàssica tradició catalana de regalar un llibre i una rosa durant el dia de Sant Jordi. Aquestes roses estaran exposades en una floristeria digital als jardins del Palau Robert el 23 d’abril a Barcelona.

"A Amazon volem unir-nos a la clàssica tradició catalana de regalar lectura i roses per Sant Jordi, i convidar tant els lectors locals com els de tot Espanya a celebrar aquest dia amb nosaltres. Estem encantats d’estendre la tradició de Sant Jordi a tota la geografia espanyola amb un sol clic", comenta Alessio Santarelli, director de continguts per a Kindle a Europa.

Sorteig

Notícies relacionades

Fins al pròxim dia 25 es pot participar en el concurs ¿Què és llegir per a tu? per guanyar el nou Kindle amb llum integrada ajustable. Per aconseguir-ho s’ha de publicar en el compte de Twitter una frase que indiqui què és llegir per a tu; esmentar a la publicació el compte de Kindle a Twitter @YoconKindle; i incloure el ‘hashtag’ #elregalodeleer.

El guanyador es donarà a conèixer el dijous 25 d’abril al perfil @YoconKindle