Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Samsung presenta nous models en la seva família de la gamma mitjana

Destaca el model A80, amb càmera reversible i una potent bateria intel·ligent

a80

a80

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung presenta la nova família Galaxy A amb el llançament de tres nous ‘smartphones’ – A20e, A40 i A80 – que se sumen alsA10, A50 i A70, un portafoli amb el qual crea una oferta capaç d’adaptar-se a les necessitats de consum i preparada per donar joc en un mercat en què s’està lliurant en aquest segment de preu.

"Galaxy A ofereix l’última tecnologia, innovacions i característiques avançades, i permet que la generació actual pugui fer tot el que d’altres no poden", explica Celestino García, vicepresident corporatiu de Samsung Espanya. "Aquest segment està sent redefinit per una nova generació que vol tenir el millor del que necessita. A Samsung estem molt contents de poder complir aquesta demanda, aportem un ventall de dispositius que ofereixen la millor pantalla, la millor càmera i la millor bateria dins del seu pressupost". Els nous Galaxy A aporten característiques ‘premium’ a un preu accessible.

Amb sis dispositius, la família Galaxy A permet triar el telèfon que s’ajusta a diferents pressupostos.

Galaxy A ha sigut desenvolupada com una resposta directa al continu creixement del segment de la gamma mitjana a Europa amb dos nous dispositius desenvolupats específicament per a aquesta regió: A20e i A40. Tots dos tenen una menor mida de pantalla que reflexa la tendència dels consumidors a Europa, que busquen un dispositiu compacte.

Galaxy A20e

Galaxy A20e compta amb pantalla Infinity-V de 5,8”. Està equipat amb una bateria de 3.000 mAh i amb tecnologia de càrrega ràpida.

Galaxy A40

Galaxy A40 integra una pantalla infinita Infinity-U de 5,9” Full HD+ Super AMOLED.

Està equipat amb càmeres amb tecnologia intel·ligent, com una càmera dual que permet fer fotos gran angular de fins a 123° i un optimitzador d’escenes amb intel·ligència artificial. També compta amb una potent càmera frontal de 25 megapíxels que pot optimitzar les escenes subexposades i sobreexposades.

Galaxy A80

Pensat per als nadius digitals i amb la primera càmera reversible de Samsung, el Galaxy A80 ofereix una experiència nova per a la càmera posterior i la frontal i una visualització de pantalla completa sense distraccions.

Notícies relacionades

La pantalla New Infinity sAMOLED FHD+ de 6.7” reprodueix el contingut amb detalls fidels i, combinat amb el so Dolby Atmos, per a una experiència sonora envoltant.

El Galaxy A80 també compta amb una bateria intel·ligent de 3,700 mAh que aprèn la rutina diària de l’usuari i els patrons d’ús de cada aplicació per optimitzar el consum d’energia del telèfon, i la càrrega ultraràpida de 25W de capacitat, que redueix el temps d’ús del carregador

Temes:

Samsung Mòbils