Secció recomanada per

VENDA IMMINENT

Apple anuncia els seus nous auriculars AirPods

Apple ha anunciat el llançament de nous AirPods amb el xip H1 que proporcionen un 50% més de temps de conversa, control per veu en mode mans lliures i l'opció de càrrega sense fil

apple-airpods

apple-airpods

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Apple ha anunciat els seus nous AirPods, la segona generació d’auriculars sense fil de la marca de la poma. Es caracteritzen per integrar el xip H1, dissenyat específicament per a auriculars i preparat per millorar el rendiment, agilitzar la connexió, augmentar el temps de conversa i oferir la funcionalitat Oye Siri en manera de mans lliures.

Inclouen l’estoig de càrrega estàndard o un de càrrega sense fil que permet activar-los a dins i a fora de casa. Altres avantatges destacats són que es connecten fàcilment amb tots els dispositius, i que milloren la qualitat de so. Phil Schiller, vicepresident sènior de Màrqueting Mundial d’Apple ha declarat que: “Els millors auriculars sense fil del món van un pas més enllà amb els nous AirPods. Expliquen amb el nou xip H1 dissenyat per Apple, que proporciona una hora més de conversa, agilitza la connexió i permet utilitzar Oye Siri en mode mans lliures, a la qual cosa se l’hi ha de sumar la comoditat del nou estoig de càrrega sense fil.”

So personalitzat

El xip H1 dissenyat per Apple compta amb una arquitectura de so personalitzada que ofereix una nova experiència musical, agilitza la sincronització i augmenta la velocitat de connexió. Permet proporcionar un 50% més de temps de conversa respecte als AirPods de primera generació. Per primera vegada, també ofereixen la funcionalitatd’Oye Siri  a l’hora de canviar de cançó, fer trucades, ajustar el volum o demanar indicacions. 

Valors afegits

Els AirPods estan disponibles amb l’estoig de càrrega estàndard o el nou de càrrega sense fil. Tots dos permeten carregar els auriculars per utilitzar-los durant més de 24 hores en total. L’estoig de càrrega sense fil és compatible amb la tecnologia Qi, i un indicador LED ubicat en la part davantera permet comprovar el nivell de bateria d’un cop d’ull. 

Preu 

Notícies relacionades

Els AirPods amb l’estoig de càrrega estàndard estan disponibles per 179 euros;  i els de càrrega sense fil es poden adquirir per 229 euros. Els dos models arribaran a les botigues a partir del dia 25 de març.