Secció recomanada per

JA A LA VENDA

Arriben els nous televisors QLED amb resolució 8K de Samsung

La companyia amplia la gamma de 4K i llança una espectacular sèrie 8K per consolidar el seu lideratge comercial al nostre mercat

samsung-8k

samsung-8k

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Samsung ha anunciat la disponibilitat de la seva nova gamma de televisors QLED per a aquest any 2019. L’estratègia comercial de la firma amb aquestes noves sèries és mantenir la seva excel·lent posició de mercat quant a volum de vendes. Samsung busca seguir liderant el segment de la ultra-alta definició, amb els nous models de QLED 4K i QLED 8K, ja que el 36% dels televisors instal·lats a les llars espanyoles, és de la marca Samsung, superant per més d’un milió el seu immediat competidor.

"Espanya és un dels mercats més avançats en el segment audiovisual, de fet, les xifres de vendes de 4K/UHD i de televisors 8K són cada vegada més grans, per això, de cara al 2019 Samsung apostarà per una gamma de televisors amb tecnologia QLED 4K i QLED 8 K”, assenyala Nacho Monge, TV&Marketing Manager de Samsung Electronics.

Més angle de visió

El catàleg de televisors QLED per al 2019 ha sigut actualitzada amb la tecnologia Ultra Viewing Angle, que aporta un angle de visió més gran del televisor gràcies a l’estructura millorada del plafó i als nous algoritmes de calibratge. Els nous models suportaran HDR10+, nou estàndard de la indústria de pròxima generació per a la qualitat d’imatge i Direct Full Array, que analitza les característiques de cada escena i controla la retroil·luminació per optimitzar el rendiment de contrastos, així com els nivells de negre.

Sistema d’escalat millorat

Les QLED 8K han millorat el sistema d’escalat amb la tecnologia 8K AI Upscaling, fet que permet escalar el contingut, independentment de la seva resolució, a una qualitat 8K real. Per la seva part, els QLED 4K (Q90R, Q80R, Q70R i Q60R) que ofereix mides de 43 a 82 polzades, també estan equipats amb el Quantum Processor, que fa possible reproduir continguts 4K independentment de la qualitat del contingut d’origen gràcies a la Intel·ligència Artificial del processador. En total, la nova gamma per a aquest any compta amb més de 20 models i inclou més models de gran polzada i amb Intel·ligència Artificial integrada.

Serveis ampliats

Notícies relacionades

L’assistent virtual basat en Intel·ligència Artificial, New Bixby, s’uneix a la funcionalitat de Guia Universal per donar accés a serveis i continguts a través de comandos de veu. Cal destacar que aquestes teles treballen també amb els assistents de veu d’Alexa d’Amazon i Google Assistant. Els usuaris podran encendre o apagar el televisor i controlar el volum d’àudio mitjançant un comando de veu.

Aplicacions

Els 'smart TV' de Samsung disposen de nombroses aplicacions compatibles, entre les quals es troben HBO Espanya, beIN Connect 4 K, Disney Channel i TV Plus. També compten amb l’aplicació iTunes, que permet accedir a la biblioteca per adquirir o llogar, i a tot el contingut disponible a la plataforma.