Secció recomanada per

A LA VENDA L'1 DE MARÇ

Arriba el mòbil amb projecció làser de Blackview

Una bateria de gran capacitat completa les prestacions d'un terminal la prevenda del qual començarà al març amb un important descompte del 40%

blackview-max-1

blackview-max-1

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Quan els ‘smartphones’ van veure la llum al mercat es va apuntar que les característiques d’aquests s’anirien ampliant per, pas a pas, convertir-se en una autèntica multieina de comunicació. De parlar i navegar a la presa de fotos, i ara la projecció d’imatges. Un camí que encara no ha conclòs.

La funció de projecció en dispositius mòbils no és nova i encara ha de ser millorada, però la porta està oberta per a tasques educatives i professionals en mobilitat i ¿per què no? per disfrutar a casa i en grup d’imatges i vídeos emmagatzemats al dispositiu.

Un dels nous equips que estan a punt d’arribar al mercat és Max 1 de Blackview, una marca coneguda per la seva àmplia gamma de telèfons resistents reforçats.

Així és el nou Blackview Max 1

El pròxim dia 1 de març es posarà en prevenda Max 1, amb un tauler Amoled de 6.01 polzades a una resolució ‘full-HD’ de 2160 x 1080 píxels que compta, com a nota destacada, amb la inclusió d’un projector làser que s’activa prement un control a la pantalla tàctil per projectar el que estem veient a l’‘smartphone’  en una mida de 70 polzades a una distància de 2 metres fins a arribar les 200 polzades a 3 metres de distància. La imatge projectada tindrà una resolució de 1280 × 720 píxels, cosa que està bé, tot i que s’ha de tenir la precaució de crear un entorn fosc per aconseguir aquests valors.

La pantalla del dispositiu, amb format 18:9, aporta una relació pantalla-cos del 83%, un notable valor. La inclusió del sistema de projecció fa que el perfil sobrepassi, tot i que per molt poc, els 10 mm (10,2), i ve de color negre.

El projector utilitza la tecnologia microlàser MEMS, així com un sistema d’enfocament automàtic, per ajustar la imatge i la claredat.

Potent bateria i facilitats

Una altra de les característiques significatives del terminal és una espectacular bateria de 4680 mAh, que fa possible fins a 300 minuts de projecció. Una altra dada important és que proporciona fins a 4,5 hores de vídeos i 150 hores de música.

L’equip ve de sèrie amb un trípode d’acer i carboni, amb un disparador automàtic que permet projectar la imatge sobre una superfície de manera estàtica. També inclou un ‘minisubwoofer’ sense fil per millorar l’experiència sonora.

Processador i emmagatzemament

L’equip té un processador MediaTek Helio P23 (8x Cortex-A53 a 2.00 GHz + GPU Mali-G71 MP2 @ 770 MHz), acompanyat per 6 GB de memòria RAM, amb 64 GB d’emmagatzemament intern, ampliable mitjançant una targeta micro-SD de fins a 128 GB de capacitat.

Càmeres

El sistema de fotografia està compost per una càmera principal de 16 MP, de la marca Sony, amb una obertura de lent f2.0 i flaix LED dual que pot gravar vídeos de 1080 p. La càmera frontal és dual, de Samsung, amb sensors de 16 MP + 0,3 MP, una obertura de lent f2.0, per gravar vídeos en 1080 p.

Valors afegits

El model inclou un lector d’empremtes dactilars a la part posterior. Destaca també per un cos de vidre de tipus Corning Gorilla Glass i marc metàl·lic. Pel que fa al sistema operatiu és l’Android 8.1 Oreo.

L’avantatge més gran de l’equip és la incorporació de funció de projecció, que li proporciona un gran versatilitat, tot i que incrementa lleugerament les dimensions i el pes de l’‘smartphone’.

Connectivitat

Notícies relacionades

El dispositiu proporciona una velocitat de transmissió de dades de nivell 4G LTE Cat 6, Bluetooth 4.1, wifi de banda dual n, i navegació GPS, AGPS i GLONASS. Integra ranura dual-SIM, connexió NFC i port USB tipus C. Com és bastant habitual en els mòbils asiàtics integra ràdio FM.

Compte amb el sensor d’empremtes dactilars i desbloqueig facial. Altres prestacions són els auriculars Bluetooth, carregador ràpid i adaptador USB C – connector de 3,5 mm.

Temes:

Mòbils