Secció recomanada per

Arriba un portàtil 2 en 1 de baix cost de la firma Chuwi

chuwi

chuwi

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La marca Chuwi, especialitzada en la fabricació d’equips de tecnologia especialitzada en ordinadors portàtils, acaba d’anunciar que presentarà ben aviat un equip 2 en 1 de molt similar al Surface de Microsoft però a un preu que, segons han indicat responsables de Chuwi, “estarà molt per sota dels que hi ha ara al mercat”

El dispositiu s’anomena Ubook i té un format que combina les característiques de les tauletes i del PC, una tipologia que completa la gamma de productes d’informàtica de la companyia asiàtica.

En la fase de llançament, la pàgina web oficial de la marcaofereix un descompte addicional per als seus seguidors del 25%. Les previsions apunten que el model no superarà els 400 dòlars, menys de 350 euros al canvi actual.

Característiques

Notícies relacionades

El convertible inclou un plafó IPSd’11,6 polzades amb resolució Full HD (1920 x 1080 píxels), i treballa amb un processador Intel Core M3- 6Y30 amb amb 2 nuclis i una GPU Intel HD Graphics 515. Es tracta d’un processador eficient que proporciona més de 9,5 hores d’ús. S’ha de destacar el seu pes lleuger de tot just 760 grams.

El hardware de l’Ubook es completa amb 8 GB de memòria RAM i un sistema d’emmagatzematge híbrid en el qual es combina l’ús de 128 GB de memòria flaix integrada, i la possibilitat d’ampliar aquesta capacitat utilitzant una unitat SSD M.2 de fins a 1 TB addicional.