Secció recomanada per

RELLOTGES INTEL·LIGENTS

SPC llança una versió millorada de l''smartwatch' model Smartee Sport

El dispositiu afegeix funcions com l'electrocardiograma, el mesurament de fatiga mentre es fa exercici, així com la resistència a l'aigua

spc

spc

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els rellotges i els braçalets intel·ligents mostren en l’actualitat una corba de demanda amb potent creixement, sobretot, en aquestes dates de la campanya de Reis, en la qual s’estan convertint en un dels regals tecnològics més buscats pels consumidors.

Davant els dubtes que van mostrar alguns analistes de mercat respecte a la viabilitat d’aquests productes en el seu naixement, s’han tornat enormement populars tant per la capacitat d’elecció (una oferta molt àmplia de gammes i versions) com per l’aparició de marques amb preus molt ajustats, així com per les nombroses funcions afegides al producte que els ha convertit en un company atractiu i útil per controlar funcions de l’smartphone  i de la vida quotidiana, sobretot quan es fa exercici.

Així és l’Smartee Sport d’SPC

La firma tecnològica SPC llança una versió millorada de l’Smartee Sport, un rellotge intel·ligent amb noves funcionalitats que permet controlar qualsevol activitat. Per exemple, l’electrocardiograma mostra a l’usuari les pulsacions del cor fet que, juntament amb el mesurament de fatiga, fa possible tenir el control de l’estat físic personal.

Nivells de resistència

Aquest nou dispositiu està preparat per resistir des de cops fins a una vida dura en exteriors. Compta amb un sistema multiesport per mesurar el rendiment en qualsevol tipus d’exercici, ja sigui suau o d’alt impacte. Això inclou les activitats aquàtiques ja que l’aparell pot submergir-se fins i tot en aigua salada. També inclou, per als estats de repòs, un monitor de son capaç de controlar la qualitat del descans i informar de la regularitat dels biorritmes.

Cal destacar que en el mode carrera l’usuari podrà executar el test de Cooper i l’smartwatch farà el càlcul d’oxigen que s’està utilitzant. El baròmetre calcula els canvis que es produeixin d’altitud, ajudant a fer un exercici més eficient.

Seguiment precís

El rellotge està preparat per gravar la informació dels exercicis realitzats  mitjançant l’aplicació Smartee: des del ritme cardíac fins a la distància recorreguda en una carrera. Això permet fer un millor seguiment de l’evolució i establir nous objectius.

Funcionalitat

Disposa de connectivitat Bluetooth, per estar vinculat a l’aplicació, així com per permetre tasques quotidianes: acceptar o rebutjar trucades, revisar les notificacions del mòbil, revisar o organitzar l’agenda, així com escoltar música, entre altres possibilitats.

Valors afegits

SPC Smartee Sport compta amb una pantalla amb la tecnologia IPS, que evitarà els reflexos del sol per visualitzar la informació de la forma nítida. Aquest panell és d’1,3 polzades amb una resolució de 240x240.

Notícies relacionades

La connectivitat Bluetooth és BLE 4.2 i, alhora, inclou 64 MB de memòria ROM per a l’emmagatzemament de les dades. Inclou una bateria de 250mAh, la qual permet un ús de 9 hores amb GPS, 5 dies amb Bluetooth i 7 dies en standby.

Preu

El dispositiu està disponible per un preu de venda d’uns 90 euros.