Secció recomanada per

OFERTES TELEFONIA

L'operadora Vodafone llança un paquet amb productes Xiaomi

Inclou l''smartphone' Xiaomi Mi 8, un braçalet intel·ligent i una bateria externa

xiaomi-mi8

xiaomi-mi8

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’operadora Vodafone ha posat a disposició dels clients un paquet de productes que incloul’‘smartphone’ Xiaomi Mi 8, el braçalet intel·ligent Mi Band 3 i la bateria externa Mi Power Bank. Aquesta iniciativa, que ja està en marxa a les botigues pròpies tant físiques com virtuals, té un preu de 18,5 euros al mes durant 24 mesos, amb portabilitat i permanència de 18 mesos i es pot adquirir amb alguns dels plans que ofereix la companyia.

Xiaomi Mi 8 és el vaixell insígnia de Xiaomi, un aparell que incorpora el processador Qualcomm Snapdragon 845 SoC, la doble càmera de 12 megapíxels, amb intel·ligència artificial (AI) i el GPS de doble freqüència.

Impulsat per la plataforma Snapdragon 845 de Qualcomm, amb motor d’intel·ligència artificial i gràfics Adreno 630, el dispositiu és capaç de manejar aplicacions exigents, inclosos jocs en 3D. Aporta una millora del 30 per cent en el rendiment, comparat amb l’última generació, al mateix temps que consumeix un 30 per cent menys d’energia. Això permet un ús més prolongat de la bateria de 3400 mAh, que integra la tecnologia Qualcomm Quick Charge 4+.

Mi 8 treballa amb una càmera doble de 12 MP amb IA. El sensor principal de la càmera posterior compta amb un gran píxel d’1.4 μm, que captura més llum, fins i tot en condicions de poca llum. Per la seva part, la seva càmera frontal, de 20 MP, utilitza la tecnologia de ‘binning’ de píxels per combinar informació de quatre píxels en un gran píxel de 1.8 μm, cosa que aconsegueix fotos més clares en escenes fosques.

Amb les noves funcions de ‘software’, els retrats tenen un estil professional. La funció Beautify 5.0 permet diferents efectes de retoc facial. Pel que fa a seguretat inclou desbloqueig facial.

Compte amb un plafó posterior de vidre corbat de quatre costats, un marc d’alumini de grau aeronàutic i una pantalla de vidre 2.5 D. Té una pantalla completa FHD + Samsung AMOLED de 6,21 polzades, amb una relació d’aspecte de 18,7:9 i una relació de pantalla a cos de 86,68%. Amb la funció de pantalla sempre encesa, la pantalla pot mostrar certes notificacions durant el mode de suspensió.

El model adopta el GPS de doble freqüència, compatible amb bandes L1 i L5. Com que té les dues bandes, L1 i L5, Mi 8 proporciona una navegació precisa.

Braçalet i bateria

El paquet també inclou el braçalet Mi Band 3, amb pantalla tàctil OLED, alertes i notificacions millorades i una resistència a l’aigua de 50 metres.

El sensor del cos principal presenta un plafó de visualització de 0,78 polzades que permet mostrar el contingut de missatges, i les dades bàsiques com l’hora, la data i el nombre de passos fets. Els controls per a les trucades inclouen vibració durant les trucades entrants, i l’opció de penjar o silenciar la trucada.

Entre les característiques noves també s’inclouen un cronòmetre incorporat, una funció de localització de telèfon i una funció d’alarma vibratòria independent que funciona fins i tot quanl’‘smartphone’ està apagat.

Una interfície esportiva dedicada s’activa quan l’usuari comença un entrenament en l’aplicació Mi Fit, cosa que permet veure les estadístiques d’entrenament en temps real simplement mirant la pantalla tàctil. Els usuaris poden veure dades històriques i anàlisi de forma diària, setmanal o mensual.

Notícies relacionades

Per la seva part, la bateria Mi Power Bank té una capacitat de 5.000 mAh en una carcassa d’alumini de 9,9 mm.

Amb xips de control intel·ligent USB i els xips de càrrega/descàrrega de Texas Instruments, proporciona nou capes de protecció de circuit, alhora que millora l’eficiència. Mi Power Bank resisteix la calor i compta amb mecanisme de control de temperatura. La placa base i la bateria es protegeixen de forma automàtica en cas de curtcircuit. També detecta quan el carregador s’ha inserit malament i atura automàticament la càrrega, entre altres funcionalitats de control.