Secció recomanada per

A LA VENDA AL DESEMBRE

Així és la nova versió Blackberry Key2 LE Atomic

El dispositiu es comercialitzarà des de principis de desembre a un preu de 429 euros i es caracteritza per un teclat físic i nous colors

blackberry-key2-le-atomic

blackberry-key2-le-atomic

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

TCL Communication, soci de la marca Blackberry, ha anunciat la comercialització a partir del 6 de desembre de la seva Blackberry Key2 LE. El model ve a ampliar la família de la sèrie de smartphones KEY i, en concret, suposa una evolució del terminal Key2 que inclou bisells de pantalla minimitzats i xassisos redissenyats per dotar l’equip d’una estètica més actualitzada. Entre les seves característiques destacades hi ha la funcionalitat Speed Key que fa possible una experiència d’accés directe personalitzada, potenciada per prestacions pròpies d’Android com araGoogle Assistant, Google Lens i Google Pay.

Alain Lejeune, vicepresident sènior de TCL Communication i president de BlackBerry Mobile. Ha declarat: “Ens centrem a fer ‘smartphones’ BlackBerry moderns com el Key2 LE, per oferir una gran experiència per a la comunicació diària, amb accés a totes les característiques, connectivitat i aplicacions que els nostres clients esperen”.

Disseny del Blackberry Key2 LE

El terminal es caracteritza per harmonitzar el disseny icònic de Blackberry amb elements molt actuals, com una estructura de policarbonat lleugera i una part posterior de textura suau per a un millor agafament a la mà. És un terminal molt lleuger, amb molt poc pes, que es maneja amb comoditat.

Pantalla HD

Presenta una pantalla sense notch que inclou bisells minimitzats. Com el seu predecessor, el Blackberry Key2 LE integra una pantalla de 4.5 polzades amb resolució FullHD+ a sobre d’un teclat complet redissenyat amb tecles gairebé un 10% més grans que les del KEYone. Aquest teclat inclou laSpeed Key, que permet un accés directe a diferents funcions sense la necessitat d’haver de tornar a la pantalla principal o buscar en una carpeta d’arxius per accedir a les aplicacions, contactes i funcions que més s’utilitzin. La Speed Key presenta 52 accessos directes personalitzables per poder programar cada tecla, per obrir l’agenda de contactes i les aplicacions d’ús més freqüent, a l’instant.

Els accessos directes proporcionen una eina de valor a l’hora d’agilitar els accessos a diferents funcions i aplicacions, molt útil.

Processador i capacitat

El dispositiu ve amb 4GB de memòria RAM i en dues variants d’emmagatzemament 32 i 64 gigues (tots dos tenen possibilitat d’ampliar-se mitjançant una targeta micro-SD). La capacitat de l’aparell resulta suficient.

Funciona amb un processador Qualcomm Snapdragon i una bateria que ofereix fins a 22 hores d’ús. Integra Qualcomm Quick Charge 3.0, la qual cosa permet realitzar un 50% de càrrega en uns 36 minuts (prou bateria per aguantar un dia normal de treball).

Destacar que està disponible una interessantíssim Mode Boost que aprèn dels hàbits diaris de càrrega i cites del calendari, per recomanar quan carregar, i que el dispositiu aquest operatiu quan realment es necessita.

Sistema de càmeres

Presenta una càmeradual posterior (13MP+5MP) amb múltiples possibilitats de captura que inclouen el mode Retrat.

La càmera frontal és de 8MP i ve amb flash així com diferents modes com araWide Selfie (panoràmic) i Face Beauty, que fa més versàtil i personal la presa d’autofotos. Les càmeres no són brillants en aquest model, però són més que suficients per al tipus d’usuaris a qui va dirigit el terminal.

El sistema integra Google Lens, que permet accedir a informació sobre punts de referència, edificis, llibres i un ampli etcètera apuntant la càmera a l’objecte.

Doble funcionalitat

Blackberry Key2 LE gestiona amb suficiència i separa de manera precisa les funcions i àrea de treball de la de lleure. Això inclou recolzament per a comptes personals duals i programari especialment dissenyat.

La gestió de compte dual s’integra per separar els perfils de xarxes socials i professionals com a personals en aplicacions com ara Facebook i Instagram, i en la variant dual SIM del Key2 LE es pot tenir també WahtsApp dual i altres comptes que requereixin números únics. També ve amb Blackberry Hub que porta tots els missatges a un únic lloc perquè resulti més fàcil el seu tractament i control.

Valors afegits

Key2 LE permet el control de la privacitat de l’‘smartphone’  amb característiques com Locker, que fa possible gestionar la informació que es comparteix al núvol com, per exemple, fotografies i documents. Proporciona un espai personal en què l’usuari pot emmagatzemar aplicacions que vulgui o necessiti mantenir en privat, així com documents i fotografies confidencials.

Integra Firefox Focus, el cercador amb privacitat de Mozilla, que evita rastrejadors i elimina automàticament la sessió de recerca quan es tanca l’aplicació.

Inclou també l’aplicació DTEK amb noves característiques per identificar i eliminar riscos de seguretat potencials, com a accés a dades no desitjades a partir de la descàrrega d’una aplicació a l’smartphone.

Especificacions

Pantalla: 4.5 polzades amb resolució FullHD+

Processador: Snapdragon 660

RAM: 4GB

Emmagatzemament intern: 64GB (hi ha una altra versió de 32GB)

Bateria: 3,100 mAh

Notícies relacionades

Càmera posterior: dual 12 megapíxels

Càmera frontal: 8 megapíxels

Temes:

Mòbils