Secció recomanada per

LLANÇAMENT

Amazon Echo i la resta d'altaveus amb Alexa arriben a Espanya

L'assistent de veu d'Amazon respon preguntes, reprodueix música i explica acudits, entre altres funcions

charcoal-echo-living-room

charcoal-echo-living-room

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

La gamma d’altaveus intel·ligents amb assistent de veu d’Amazon per fi arriben a Espanya. El gegant del comerç electrònic ha anunciat que Alexa, el cervell que alimenta la família de dispositius Echo, arriba a Espanya juntament amb quatre dispositius amb Alexa integrada: l’Amazon Echo, l’Echo Plus, l’Echo Dot i l’Echo Spot. 

Els clients interessats ja poden fer la prereserva del dispositiu al web de la firma, i aquests s’enviaran a partir del 30 d’octubre. L’empresa els treu amb un 40% de descompte com a oferta de llançament.

La firma també ha anunciat que posarà a la venda el dispositiu complementari per als Echo, l’Echo Sub; i un nou dispositiu de llar digital, l’Amazon Smart Plug.

Alexa és un servei de veu basat en el Cloud que cada vegada és més intel·ligent: respon preguntes, reprodueix música, explica acudits, controla llums i termòstats, et dona resultats esportius, resums de notícies i molt més.

Preus i característiques d’Amazon Echo

La gamma de dispositius (amb preus) serà la següent:

L’altaveu intel·ligent Amazon Echo és el producte més popular de tots. Es tracta d’un altaveu intel·ligent que surt amb un preu de 59,99 euros a Espanya (99,99 euros sense oferta).

Mentrestant, l’Echo Plus (més gran i amb millor so) costarà 89,99 euros. Per la seva banda,l’Echo Dot  (més petit) costa 35,99 euros (59,99 euros preu normal). Aquests preus són de llançament.

Notícies relacionades

D’altra banda, l’elegant i compacte Echo Spot incorpora una pantalla, on Alexa pot mostrar notícies, el temps, càmeres de llar digital compatibles, videotrucades amb qualsevol que tingui un Echo Spot, entre d’altres. Costarà 77,99 euros en preu de llançament (129,99 euros cost habitual).

A més, Amazon ofereix altres productes, com ara l’Echo Sub (permet afegir greus i profunds als teus dispositius Echo per només 129,99 euros) i l’Amazon Smart Plug (controlar llums, ventiladors, cafeteres compatibles i més per només 29,99 euros).

Temes:

Amazon