Secció recomanada per

COMERÇ 'ONLINE'

Amazon Prime Day 2018: data, novetats i ofertes avançades

El gegant de les compres 'online' amplia les seves rebaixes d'estiu

FILE PHOTO - Amazon boxes are seen stacked for delivery in the Manhattan borough of New York City, U.S. January 29, 2016. REUTERS/Mike Segar/File Photo

FILE PHOTO - Amazon boxes are seen stacked for delivery in the Manhattan borough of New York City, U.S. January 29, 2016. REUTERS/Mike Segar/File Photo / MIKE SEGAR (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot preparat per a l’Amazon Prime Day 2018, el dia (i mig) de rebaixes massives en el gegant del comerç electrònic. La companyia ha anunciat aquest dimarts la data de la jornada d’aquest any, en el qual hi haurà més d’un miliód’ofertes  exclusives per als clients d’Amazon Prime a tot el món i milers d’ofertes per alsclients Prime d’Amazon.es.

16 i 17 de juliol

La jornada de descomptes a Amazon, que se celebra cada any, començarà el 16 de juliol a les 12.00 hores i durarà fins a les 23.59 hores del 17 de juliol (hora de l’Espanya peninsular). "Més gran que mai, el Prime Day no s’estendrà a 36 hores aquest any i comptarà amb un 50% més d’ofertes especials que l’any passat", ha destacat l’empresa.

Un altre aspecte nou dins de Prime Day 2018 aquest any són les Novetats Prime Day: centenars de marques reconegudes i noves de tot el món oferiran a Amazon productes exclusius, continguts i edicions especials d’articles per temps limitat, que els clients Prime d’Amazon.es seran els primers a poder comprar, provar, escoltar i disfrutar.

Articles exclusius a Espanya

A Espanya això inclou una selecció d’articles exclusius en moda, joieria, mobles i electrodomèstics, alimentació, auriculars sense fil, ‘smartwatches’ i productes per a mascotes, entre d’altres.

La firma promet descomptes en articles com aratelevisors, dispositius intel·ligents per a la llar, accessoris de cuina, productes d’alimentació, joguines, moda, mobles i electrodomèstics, així com proveir-se de productes del dia a dia. Aquest any, el Prime Day comptarà també amb les ofertes més grans fins ara en dispositius Amazon, com els e-Readers Kindle, Fire TV i tauletes Fire.

Per poder aprofitar les ofertes del Prime Day és necessari subscriure’s o començar el període de prova gratuït de 30 dies del programa Prime. Una vegada finalitzi el període de prova, Amazon Prime costa 19,95 euros a l’any.

Ofertes avançades

A més, cada dia, des d’aquest dimarts i fins al Prime Day, els clients Prime d’Amazon.es podran descobrir ofertes descomptes exclusius.

Notícies relacionades

Per exemple, hi ha descomptes en productes d’alimentació, begudes i postres en les seves compres a través de l’app i la web de Prime Now; preus especials en roba, una oferta de quatre mesos per 0,99 euros per accedir a Amazon Music, un joc de PC gratuït cada dia a Twitch Prime i tres mesos de Kindle Unlimited.

A més, com cada any, Amazon oferirà desenes d’ofertes flaix en centenars de productes abans del Prime Day.

Temes:

Amazon