Secció recomanada per

NOU 'SMARTPHONE'

L'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus sortiran a la venda a Espanya el 16 de setembre

Apple aposta per la doble càmera al mòbil com a gran reclam

 

  / REUTERS / BECK DIEFENBACH

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Apple ha donat a conèixer aquesta tarda a San Francisco els nous models dels seus telèfons intel·ligents, l'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus. Es tracta d'una millora dels models anteriors, amb millores en la càmera i en el disseny del dispositiu que els fan resistents a l'aigua. La companyia també ha sorprès amb els seus nous auriculars sense fil EarPods i amb una renovació de l'Apple Watch, el rellotge intel·ligent de la firma.

IPHONE 7 I IPHONE 7 PLUS

Les filtracions han coincidit gairebé al 100% amb les novetats dels nous telèfons, que presenten com a gran novetat la millora en la càmera i en el disseny del dispositiu. De fet, aquesta és la gran aposta d'Apple: una renovada càmera de fotos per captar millors imatges.

Notícies relacionades

La gran novetat arriba a l'iPhone 7 Plus en forma de doble càmera. La primera és un gran angular habitual, però la segona és un teleobjectiu que, amb la combinació de totes dues i la intel·ligència del dispositiu, permetrà unes fotos més nítides, ha explicat el vicepresident de Màrqueting d'Apple, Phil Schiller.

(SEGUIRÀ AMPLIACIÓ)