Secció recomanada per

Com desvincular WhatsApp de Facebook en tres passos

L'operació s'ha de realitzar des de l''app' de missatgeria abans del 25 de setembre

35282323 60

35282323 60 / Patrick Sison (AP)

1
Es llegeix en minuts
Carmen Jané
Carmen Jané

Redactora

Especialista en Periodista especialitzada en tecnologia, continguts digitals i elearning. Escric des de Última Hora.

ver +

Aquesta informació es va publicar el dia 01/09/2016. El contingut fa referència a aquesta data.

Tots els usuaris de WhatsApp que han anat actualitzant les versions del programa (i que és molt recomanable que es faci per motius de seguretat) ja han rebut una notificació demanant el seu consentiment a les noves condicions d'ús.

No és que sigui gaire voluntari el consentiment, perquè el sistema de missatgeria, com tots els serveis d'internet, et fa fora de la plataforma si no acceptes les noves condicions d'ús. És la política d'“aquestes són les meves normes i si no t'agrada, busca't un altre lloc”, que apliquen totes les empreses.

Les noves condicions d'ús de WhatsApp, no obstant, donen a l'usuari un termini fins al 25 de setembre per si es penedeix de compartir la seva informació amb Facebook. De fet, no tenen més remei perquè per accedir al sistema de missatgeria, com ells mateixos admeten, encara no s'exigeix un compte a la xarxa de Mark Zuckerberg.

PASSOS A SEGUIR

La manera de desactivar aquesta compartició d'informació és el següent. S'ha d'anar a Ajustos del compte de WhatsApp, seleccionar Compte i després Compartir informació i desactivar la casella que per defecte apareix activada. 

Notícies relacionades

Apareixerà un quadro de diàleg invocant l'usuari a reflexionar sobre les conseqüències. Si s'està convençut, marqui el ‘No compartir’. Algunes veus ja s'han queixat que no es pugui realitzar el mateix procés des de Facebook.

Si s'ha posposat el primer missatge, és molt possible que encara no aparegui la funció. I una vegada desvinculades els dos comptes, no es poden tornar a vincular.