Secció recomanada per

CONNECTIVITAT I RESISTÈNCIA

Arriba al mercat el Blackview BV6000 un mòbil per a condicions extremes

El terminal és submergible, resistent a la pols i als cops forts. Integra localització GPS d'alta precisió i sistemes per a emergències

blackview-bv6000-4g-lte-waterproof

blackview-bv6000-4g-lte-waterproof

2
Es llegeix en minuts
PILAR ENÉRIZ / BARCELONA

Els vídeos de presentació d'aquest nou terminal posen de manifest les seves singulars característiques: aguanta el pas d'un automòbil per sobre, es pot utilitzar com a martell, resisteix caigudes de més de dos metres d'altura i no solament és submergible, sinó que es pot utilitzar com a càmera submarina.

En un moment en què la telefonia mòbil permet personalitzar els terminals en funció de les necessitats i els gustos de l'usuari, no podia faltar al mercat un equip per als que practiquen esports d'aventura, viatges exòtics o dures professions a l'aire lliure.

Amb una bona capacitat en l'aparell de connectivitat, per no deixar fora de cobertura l'usuari, i amb prestacions similars als mòbils d'última generació, ofereix un aspecte 'ruggeritzat' que li dóna una estètica absolutament diferencial.

Està fabricat utilitzant una aliatge de metalls als costats i amb recobriment de goma, i té la certificació IP68, que implica que té capacitat per aguantar cops, caigudes i tota classe de condicions extremes.

Una de les primeres coses que sorprenen d'aquest aparell és que inclou, entre els seus accessoris de sèrie, cargolam de recanvi, tapes de goma i tornavisos, un equipament necessari per accedir a l'interior de l'aparell.

CARACTERÍSTIQUES

A l'interior hi treballa un processador de nova generació Mediatek MT6755 de vuit nuclis que funciona a una velocitat de rellotge de 2Ghz, amb 3GB de memòria RAM i 32GB de capacitat ampliable mitjançant microSD. Això significa velocitat operativa i un nivell d'emmagatzematge òptim.

Compta amb una pantalla IPS de 1280×720 píxels de 5 polzades que té protecció Corning Gorilla Glass III i que ve amb sistema operatiu Android 6 Marshmallow ja instal·lat de fàbrica i en espanyol.

Pel que fa a connectivitat, té 4G LTE compatible amb la banda 800Mhz espanyola (4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz), inclou GPS + GLONASS, wi-fi, Bluetooth, dualSIM, NFC, ràdio FM, sensor de pressió atmosfèrica i entrada per a auriculars de 3.5mm. Compatibilitat també amb les xarxes 2G, 3G (900/1900/2100 MHz). En definitiva, un notable equipament que assegura estar amb cobertura en zones allunyades dels nuclis urbans.

S'ha de destacar que està dotat d'una bateria de 4500 mAh, que li proporciona una autonomia de més de dos dies en condicions d'ús normal, a més, disposa d'un sistema de càrrega ràpida que permet carregar el 45% de la bateria en una hora i, al cap de 3 hores s'ha carregat completament.

A la part del darrere inclou un sensor de 5 peces Omnivisión de 13Mpx de resolució i obertura focal f/2.0 amb autofocus i acompanyat per un flaix led (amb funcionalitat de potent llanterna) per a la millora en ambients poc propicis per fer fotos. Hi ha la possibilitat d'interpolar a 18Mpx (fer la foto més gran). La càmara frontal incorpora també un sensor Omnivisión de 5 megapíxels de resolució.

Les mides són 81.0 mm x 152.3 mm x 16.6 mm, i un pes, una mica excessiu, de 250 grams.

Notícies relacionades

Són avantatges addicionals que l'aparell disposa de control per a PushToTalk (PTT), una tecnologia equiparable a la dels walkie-talkies, però sense límits de distància; i un altre botó per a trucada directa a emergències.

Està disponible en diversos colors, i s'acaba de posar a la venda al mercat a través de distribuïdors internacionals a un preu, molt ajustat, al voltant dels 195 euros.

Temes:

Mòbils Android