Secció recomanada per

VIDEOJOCS

Nintendo Direct: nous jocs de Kirby i Paper Mario

La companyia japonesa anuncia també detalls de Star Fox Zero

nin

nin

2
Es llegeix en minuts
J. M. BERENGUERAS / BARCELONA

Nintendo ha revelat en el seu nou Nintendo Direct les pròximes novetats en videojocs per a les seves consoles Wii U i 3DS. Destaquen els nous jocs de dos clàssics, Paper Mario i Kirby, a més dels detalls de Star Fox.

WII U

Star Fox Zero: El nou títol de nintendo debutarà el 22 d'abril a Europa carregat de novetats. El jugador s'haurà de ficar en la pell de Fox McCloud, que torna en una aventura plena d'acció i, evidentment, avions. El joc conserva elements de l'Star Fox de Nintendo 64, però amb història i mapes totalment nous.

Star Fox Guard: L'estrena de Star Fox Zero va acompanyat d'aquest 'tower defense', on el jugador col·loca 12 càmeres per detectar i derrotar els atacants de la mina de Grippy Toad, l'oncle de Slippy Toad. A més d'unes 100 missions incloses, els jugadors poden crear els seus propis desafiaments editant la localització dels enemics i compartir-los en línia.

Paper Mario: Color Splash: Torna Paper Mario, un altre dels clàssics de nintendo. En aquest cas, l'illa Prisma està perdent el seu color en aquest joc d'aventura i acció. Paper Mario usa el seu martell de pintura, que acoloreix tot el que toca, per tornar-li el color a l'illa. El joc sortirà a la venda el 2016.

Altres títols: la firma també ha anunciat novetats a Súper Mario Maker (nou nivell molt difícil) i Splatoon, així com Tokyo Mirage Sessions #FE, Mario & Sonic en los Juegos Olímpicos: Rio 2016 (a la venda el 24 de juny) i Lost Reavers.

NINTENDO 3DS

Kirby: Planet Robobot: La portàtil de Nintendo rebrà un nou joc del popular Kirby. Els invasors han mecanitzat Dream Land i Kirby farà l'impossible per tornar a casa en l'estat original. El joc també incorporarà una manera cooperativa multijugador.

Metroid Prime: Federation Force: El nou capítol de la sèrie Metroid Prime és una aventura en primera persona que inclou puzles, en un estil de joc cooperatiu i de trets. Els jugadors prendran part en missions que se centren en la batalla entre les forces d'elit de la Federació Galàctica i els Pirates espacials.

Notícies relacionades

Fire Emblem Fates: Després del millor llançament d'un Fire Emblem als Estats Units, Fire Emblem Fates arriba a Europa el pròxim 20 de maig. Els jugadors podran triar entre tres campanyes diferents: lluitar amb el clan Hoshido a Fire Emblem Fates: Estirpe, unir-se a Nohr a Fire Emblem Fates: Conquista, o negar-se a prendre partit a Fire Emblem Fates: Revelación, que estarà disponible com a contingut addicional a Nintendo eShop a partir del 9 de juny.

La consola portàtil també rebrà altres títols, com Rhythm Paradise Megamix, Monster Hunter Generations, Disney Art Academy, Jo-Kai Watch, i Dragon Quest VII: Fragmentos de un mundo olvidado.