Secció recomanada per

MWC 2016

Mobile World Congress 2016: les novetats que hi veurem

A la fira es presentaran mòbils com el Samsung Galaxy S7, l'LG G5 o el Huawei P9

Els nous mòbils de Samsung exposats durant la seva presentació.

Els nous mòbils de Samsung exposats durant la seva presentació. / LLUÍS GENÉ / AFP

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

El Mobile World Congress 2016 comença oficialment dilluns 22 de febrerMobile World Congress 2016, però algunes grans marques avançaran els anuncis a diumenge. Durant els pròxims dies, firmes com SamsungLGSonyHuawei ZTE presentaran les grans novetats amb què buscaran conquistar el públic, tant en mòbils com en tauletes i 'wearables'. Fins que no ho facin, tot és secret, però amb les filtracions aparegudes fins ara, això és el que segurament veurem al Mobile World Congress.

SAMSUNG

La companyia sud-coreana Samsung serà una de les protagonistes del Mobile World Congress amb la presentació del telèfon cridat a competir amb l'iPhone. S'espera que la firma presenti dos nous terminals, el Samsung Galaxy S7 i el Samsung Galaxy S7 Edge (vora amb pantalla corba). Milloraran en prestacions i bateria.

LG

La també sud-coreana LG anunciarà previsiblement durant el Mobile World Congress el seu nou vaixell insígnia, l'LG G5. El nou terminal de LG podria incorporar una segona minipantalla a la part superior (com la que ja té un altre model, l'LG V10) i millora de càmera.

SONY

La firma japonesa Sony segueix apostant per mòbils i tauletes de gamma alta i disseny, funcionals i de bons acabats. Al Mobile World Congress s'espera que anunciïn el seu nou terminal estrella, el Sony Xperia Z6, així com una tauleta.

HUAWEI

Notícies relacionades

L'empresa xinesa Huawei ha fet un gran salt en els últims anys pel que fa a terminals. Durant el Mobile World Congress s'espera que s'anunciïn alguns 'wearables', així com el seu nou telèfon estrella, el Huawei P9.

XIAOMI

La companyia xinesa Xiaomi, encara poc coneguda a Europa però una de les reines al seu país d'origen, va al Mobile World Congress amb el Xiaomi Mi5, que destacarà pel seu disseny i la seva cèmera de 16 megapíxels.