Secció recomanada per

COMPETÈNCIA A AMAZON

Google patenta entregar paquets en camions sense conductor

La companyia registra una patent de camions autònoms amb compartiments amb PIN per a l'entrega de paquets

goog1

goog1

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Si Amazon vol entregar paquets amb dronsAmazon entregar paquets  dronsGoogle vol fer-ho amb camions autònoms. El gegant d'internet, que fa anys que investiga els cotxes sense conductor (ja en proves), vol aplicar la tecnologia desenvolupada també en el camp de la logística, i ha patentat un camió autònom de repartiment de paquets.

Notícies relacionades

El projecte de Googleregistrat a l'Oficina de Patents dels Estats Units, presenta un camió que, prèviament programat, recorreria els carrers de les ciutats fins a les cases dels compradors. Una vegada estacionat, el comprador hauria de baixar fins al vehicle, obrir-lo i entrar-hi, gràcies a un PIN que li subministraria Google. Al mateix temps, l'interior del camió seria com una consigna, on en cada compartiment hi hauria un dels paquets, que l'usuari trauria també amb un PIN. Una vegada acabat el procés, el camió aniria cap al seu pròxim destí.

No és ni de bon tros un anunci oficial, però sí que demostra que Google sondeja també llançar-se al món de la logística. Per fer-ho, utilitzaria la seva tecnologia de cotxes sense conductor aplicada als camions, però no per a ús industrial sinó per al repartiment de les compres 'on line'.