Secció recomanada per

APPS PER A MÒBIL RECOMANADES

Les millors aplicacions de la setmana: Peach i Tripadvisor

Peach, Tripadvisor, Fitstar Trainer, Super Family Hero i Mybrana, seleccionades com les millors aplicacions de la setmana per a mòbil

peach

peach

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

La comunicació entre persones ha canviat des de l'aparició dels telèfons mòbils. Ara, una altra aplicació pretén escalar un esglaó més en aquest àmbit amb una proposta molt més visual que per exemple WhatsApp. Es tracta de Peach, una aplicació amb la qual a través de simples comandaments és molt fàcil inserir imatges, gifs animats, ressenyes, localització... És l'aplicació de la setmana.

1. PEACH

L'app per parlar amb emoticones

Llançada a penes fa unes setmanes, Peach (iOS, gratis) està en boca de tots. Es tracta d'una aplicació de comunicació entre amics que no és un simple xat, sinó que permet inserir emoticones i afegits visuals teclejant certes paraules clau (gifdrawhere) per llançar imatges animadesdibuixar amb el dit, explicar on està l'usuari...

2. TRIPADVISOR

La guia de viatges per a Windows 10

TripAdvisor, la web de viatges més gran del món, és d'aquelles apps que han d'estar en el mòbil de tot viatger. Ara, la companyia ha llançat la seva aplicació per a Windows 10 (gratis), de manera que usuaris d'equips d'escriptoritauletes mòbils amb el sistema de Microsoft podran accedir a la gran base de dades del portal per planificar i prendre decisions sobre el seu viatge.

3. FITSTAR TRAINER

Entrenament real al teu ritme

Fitbit, la companyia dels dispositius wearables, ha llançat a Europa Fitstar Trainer (iOS Android), una aplicació de fitnes de gran èxit als EUA. Es tracta d'una de les principals plataformes de vídeos per fer exercici, que a més registra l'activitat i suggereix nous entrenaments. L'app d'entrenament personalitzat s'ajusta als teus comentaris i metes.

4. SUPER FAMILY HERO

Jocs en família

La majoria de jocs mòbils són individuals. En canvi, Super Family Hero (Andorid iOS, gratis) busca precisament trencar aquesta tendència i presenta un joc per a tauletes en què participa tota la família. El joc es basa en desenes de minijocs i històries interactives en què pares i fills col·laboraran per poder superar els diferents reptes en família.

5. MYBRANA

Notícies relacionades

Comunitat de realitat augmentada

Darrere del nom de Mybrana hi ha una xarxa social (Android iOS) creada a Espanya que aprofita els avantatges de la realitat augmentada. Així, els usuaris de Mybrana poden compartir continguts del món real (fotosvídeos) juntament amb branes: dissenys digitals que es col·loquen sobre persones o llocs per crear una realitat mixta.