Secció recomanada per

NOU SISTEMA

Amazon revoluciona el mercat de les 'app' amb Underground

La nova ampliació converteix en gratuïtes altres aplicacions i jocs que fins ara eren de pagament

Amazon Underground.

Amazon Underground.

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El gegant de comerç electrònic Amazon ha anunciat en un acte celebrat a Barcelona que Amazon Underground ja està disponible per a telèfons Android a Espanya. Es tracta d'una nova 'app' que afegeix a l'aplicació mòbil de compres d'aquesta firma més una nova funcionalitat: 1.000 'app' jocs gratuïts (incloent-hi compres ‘in-app’ il·limitades i sense cost).

Entre les 'app' sense cost d'Underground hi ha Monument Valley, Final Kick, Cut the Rope: Magic, Facetune, Star Wars: Knights of the Old Republic, Frozen Free Fall, Goat Simulator, Angry Birds Slingshot Stella, Bad Piggies, entre altres.

Els usuaris no hauran de pagar per 'apps' premium o gastar diners en compres ‘in-app’ per tenir més vides, completar un nivell més ràpidament o desbloquejar noves funcionalitats.

“Ens fa especial il·lusió llançar Amazon Underground a Espanya”, comenta Steve Rabuchin, Vicepresident d'Amazon Appstore. “Els clients ha respost de forma extremadament positiva a aquest munt d''apps', jocs i compres ‘in-app’ completament gratis. En només dos mesos des que vam llançar aquest projecte hem triplicat el nombre d''apps' gratis disponibles” afegeix.

NOVA MONETITZACIÓ

Amazon Underground ofereix un nou mètode de monetització per a desenvolupadors, pagant-los per cada minut que un client usa la seva 'app' o joc en lloc de basar el seu model d'ingressos en què els clients es descarreguin la seva aplicació o comprin productes in-'app'.

Notícies relacionades

“La indústria dels jocs per a mòbils ha passat, des de fa uns anys, del model de pagament al ‘freemium’. I veig Amazon com el nou gran canvi en aquest sector”, afirma Gerard Piqué fundador de Kerad Games i jugador del FC Barcelona. “Vam veure immediatament que Final Kick era el joc perfecte per a Underground i per això hem decidit unir-nos al projecte des del principi i ser un dels socis per al llançament d'aquest programa”.

Amazon Underground i la biblioteca d''apps' i jocs gratuïts es va llançar a principis d'any als EUA, Regne Unit, Alemanya i França. Des d'avui, aquest catàleg està disponible per als clients a Espanya, Itàlia i altres 18 països europeus.