Secció recomanada per

FIRA DE VIDEOJOCS E3

La saga Halo marca les novetats de la Xbox One de Microsoft

La companyia remasteritza per a la nova consola els quatre Halo ja editats i llançarà Halo 5: Guardians l'any que ve

{Forza} {Horizon} 2.

{Forza} {Horizon} 2.

1
Es llegeix en minuts
JOSEP M. BERENGUERAS / Barcelona

Microsoft ha estat l'encarregada d'obrir foc avui a la fira E3 de Los Angeles, la més gran del món dels videojocs. En una conferència on els modes multijugador han tingut una gran protagonisme, una franquícia s'ha fet la mestressa de la conferència: Halo. A més d'anunciar un nou títol de la saga, Halo 5 Guardians, a la tardor es posarà a la venda Halo The Master Chief Collection, una edició compendi dels altres quatre Halo anteriors especial per a Xbox One.

Halo The Master Chief Collection es posarà a la venda l'11 de novembre del 2014, i suposarà la remasterització dels primers quatre Halo (de fet, el jugador podrà escollir si jugar a la vella versió o la nova). A més, inclourà un mode de joc resumit amb les millors escenes i missions, així com 100 mapes multijugador. També donarà accés a l'Halo Nightfall, la sèrie de televisió de la saga produïda per Ridley Scott. Pel que fa a Halo 5 Guardians, la beta del joc arribarà a finals d'any.

Call of Duty i Forza

En la conferència també s'ha mostrat el primer 'gameplay' de Call of Duty: Advanced Warfare, l'exitosa franquícia d'Activision. El joc arribarà primer a la Xbox One al novembre. Un altre dels títols amb novetats és Forza 5, que incorpora nous continguts descarregables des d'avui mateix, mentre que un altre títol d'aquesta saga esportiva, Forza Horizon 2, arribarà al mercat el 30 de setembre.

Mentrestant, una altra franquícia exitosa,  Assassins Creed's, comptarà amb una nova entrega: Unity. Estarà ambientat en la Revolució Francesa, i la principal novetat serà un mode multijugador de quatre participants.

Notícies relacionades

Sobre Kinect, una de les poques novetats ha estat l'anunci de Dance Central Spotlight, la saga de ball de Microsoft. En aquest cas, el títol incorporarà nous balls i exercicis de fitness, i arribarà a la botiga virtual de Xbox al setembre.

Altres títols que la firma ha anunciat són Dragon Age: Inquisiton (octubre), Sunset Overdrive (octubre), CrackdownTom Clancy's The DivisionFable LeyendsProject SparkOri and the Blind ForestThe Witcher 3: Wild Hunt i Rise of the Tomb Raider (2015), entre altres.

Temes:

Microsoft Xbox