Secció recomanada per

A PARTIR D'AQUEST DILLUNS

Whatsapp permet silenciar els grups fins a un segle

La nova actualització, només disponible en Android, inclou la icona de càmera al costat del teclat

Captura de pantalla de la web de Whatsapp.

Captura de pantalla de la web de Whatsapp.

1
Es llegeix en minuts
GUILLERMO GÓMEZ RECIO / Barcelona

A partir d'aquest dilluns els usuaris de Whatsapp podran silenciar les notificacions que reben dels grups en què participen. Els grups, que són una funció útil per comunicar-se amb molts usuaris a la vegada, són també un incordi quan l''smartphone' comença a rebre una allau de notificacions. Per aquest motiu, la companyia de missatgeria instantània ha decidit oferir l'opció de silenciar un grup en la seva última actualització.

Notícies relacionades

La curiositat d'aquesta nova configuració és que l'usuari pot desactivar les notificacions des d'un dia fins a un segle. El nou reajustament que inclou aquesta millora en la versió 2.11.230 encara no està disponible en Google Play, però es pot descarregar des de la web de Whatsapp amb un mòbil Android. A més, en aquesta versió també s'hi afegeix una icona de càmera al costat del teclat per permetre la ràpida pujada d'imatges a la conversa.

Després de la compra de Facebook, l'aplicació ha portat a terme diversos canvis per millorar el seu servei com l'opció de no mostrar l'última connexió.