Secció recomanada per

VA DEIXAR LA UNIVERSITAT EL 1975

Bill Gates rep a Harvard el títol universitari que no havia obtingut mai

1
Es llegeix en minuts
EFE / WASHINGTON

Si hi havia una assignatura pendent en la vida de Bill Gates, el multimilionari empresari nord-americà que va fundar Microsoft, l'ha donat per tancada al rebre el títol honorífic de la Universitat de Harvard, la mateixa institució que va abandonar el 1975.

Gates va començar el 1973 estudis de Dret a Harvard al costat de Steven Ballmer --que posteriorment es convertiria en el seu soci--, però el 1975 va deixar de costat la seva educació per dedicar-se completament a Microsoft, l'empresa que va fundar amb el seu amic Paul Allen.

Ara, la Universitat de Harvard li ha atorgat un diploma i un doctorat honoris causa en Dret en reconeixement pels seus èxits com a empresari i per la seva tasca humanitària.

Activistes contra les desigualtats

Gates i la seva dona, Melinda, van crear el 2000 la Fundació Bill i Melinda Gates, la institució filantròpica més gran del món, amb un pressupost de 30.000 milions de dòlars.

El president de la Universitat de Harvard, Steven Hyman, ha dit que el doctorat honorífic serveix per reconèixer "el membre més il·lustre de la classe del 1977 que mai es va arribar a graduar", i ha afirmat que ja és hora que Gates tingui el seu diploma.

Notícies relacionades

Al rebre el títol, el multimilionari nord-americà ha recomanat als estudiants d'avui que siguin "activistes" per acabar amb les desigualtats.

"Teniu tecnologia que els membres de la meva classe no van tenir mai i teniu un coneixement de les desigualtats mundials que nosaltres no vam tenir mai", ha afirmat.

Temes:

Bill Gates